dinsdag 19 oktober 2021

Arts onderzoekt covidprik in het lab en is geschokt door wat ze ziet

 arts

Foto: 'Object of organisme' (Videostill Rumble/Stew Peters Show)

Arts onderzoekt covidprik in het lab en is geschokt door wat ze ziet

De Amerikaanse arts Carrie Madej heeft verschillende coronavaccins in het lab bestudeerd en was naar eigen zeggen geschokt door wat ze zag. Ze ‘huilde harder dan ooit’. Ze zei dat ook andere Amerikaanse laboratoria de inhoud van de vaccins hebben onderzocht, om vervolgens te worden gesloten.

Tentakels

Ze onderzocht onder andere een Moderna-vaccin in een laboratorium in Georgia en stuitte op allerlei vreemde voorwerpen, waaronder lange draden en een ‘object of organisme’ waar ‘tentakels uit kwamen’. Het leek te ‘groeien of te bewegen’, zei dr. Madej in de Stew Peters Show. Ze nam contact op met diverse collega’s, maar die hadden ook geen idee wat het was.

Heel verontrustend

“Het was alsof het zelfbewust was. Het was heel verontrustend,” zei de arts.

Dit object of organisme met tentakels bleek ook in andere flesjes van Moderna te zitten. “Ik kon het niet geloven.” In alle vaccins, ook de prik van Janssen, trof ze ‘grafeenachtige structuren’ aan.

Nog nooit zoiets gezien

“Ik heb nog nooit zoiets gezien. Dit hoort niet in ‘vaccins’ te zitten. Wat gebeurt er als je dit aan een kind geeft? Ik begon te huilen toen ik dit zag,” zei Madej.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...