dinsdag 19 oktober 2021

Echoscopist ziet enorme toename hartproblemen, miskramen en beroertes: ‘Dit moet worden onderzocht’

 


Foto: Heather (Videostill Rumble/Stew Peters Show)

Echoscopist ziet enorme toename hartproblemen, miskramen en beroertes: ‘Dit moet worden onderzocht’

Echoscopist Heather ziet veel mensen met ernstige hartproblemen binnenkomen nadat ze zijn gevaccineerd tegen corona. Ze ziet ook een enorme toename van het aantal miskramen en denkt dat het vaccin de boosdoener is. Heather werkt in de buurt van een legerbasis en zegt dat veel soldaten last hebben van bloedproppen.

Er doen zich veel gevallen van myocarditis en pericarditis voor, maar de meeste mensen weten niet dat deze aandoeningen veroorzaakt kunnen worden door het vaccin, zei ze in de Stew Peters Show. Het gevolg is dat veel gevallen niet worden gemeld bij het VAERS, dat bijwerkingen van vaccins in de Verenigde Staten bijhoudt.

Ongewone, abnormale bloedproppen

Er was een vrouw die negen tot 11 dagen na het vaccin bewusteloos werd aangetroffen door haar dochter. Ook kwam er een gevaccineerde soldaat binnen met een verstopte nierslagader.

Heather ziet verder ongewone, abnormale bloedproppen en een enorme toename van het aantal beroertes. “Dit moet nader worden onderzocht,” zei ze.

Cognitieve dissonantie

Er is volgens haar sprake van cognitieve dissonantie: artsen willen niet toegeven dat de aandoeningen worden veroorzaakt door het coronavaccin. Ze denkt dat dit vaccin is ontwikkeld met het doel om mensen te beschadigen.

De klokkenluider zei dat ze de prik niet neemt en van baan gaat wisselen om eraan te ontkomen.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...