dinsdag 19 oktober 2021

‘Nog een bewijs dat die misdadige prikplicht niets maar dan ook niets met volksgezondheid te maken heeft’

 

plicht
Foto: MDGovpics CC BY 2.0

‘Nog een bewijs dat die misdadige prikplicht niets maar dan ook niets met volksgezondheid te maken heeft’

Zorgmedewerkers moeten zich in steeds meer landen verplicht laten vaccineren tegen corona. Vorig jaar konden ze coronapatiënten zonder vaccin behandelen, maar nu mag dat in veel landen niet meer.

In New York overweegt men om de National Guard en gepensioneerde zorgmedewerkers in te zetten om de 70.000 ziekenhuismedewerkers te vervangen die weigeren een experimentele prik te halen.

Gezondheidsramp

Waarom zou je 70.000 ziekenhuismedewerkers ontslaan als er sprake is van een ‘pandemie’? En ook: 70.000 ziekenhuismedewerkers laten zich dus liever ontslaan dan inenten. Er is sprake van personeelstekorten, zorg wordt uitgesteld en ziekenhuizen lopen veel inkomsten mis.

De Franse president Macron gaf zorgmedewerkers tot 15 september de tijd om hun eerste prik te halen. Op diverse plaatsen in Frankrijk begint zich nu een gezondheidsramp op kleine schaal af te tekenen, schrijft het Reformatorisch Dagblad. Zo moest een ziekenhuis in Montelimar tientallen operaties annuleren door een tekort aan gevaccineerde anesthesisten.

Averechts effect

Ook in Italië en Groot-Brittannië dreigt de zorg overbelast te raken door gebrek aan personeel. Het strenge overheidsbeleid lijkt deels een averechts effect te hebben, aldus de krant.

“Nog een bewijs dat die absurde en misdadige vaccinatieplicht niets maar dan ook niets met de volksgezondheid te maken heeft!” twittert Kamerlid Pepijn van Houwelingen.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...