dinsdag 19 oktober 2021

Journalist: 7 op de 10 Britse coronadoden volledig gevaccineerd, dit is geen complottheorie

 

Foto: Prefeitura Campinas CC0

Journalist: 7 op de 10 Britse coronadoden volledig gevaccineerd, dit is geen complottheorie

Afgelopen week was de Amerikaanse journalist Alex Berenson te gast in de podcast van Joe Rogan. Hij werd van Twitter gegooid vanwege de informatie die hij gaf over covidvaccins.

Berenson had een verontrustende boodschap: veruit de meeste mensen die in Groot-Brittannië overlijden aan corona zijn volledig gevaccineerd. “Ik moet dit blijven zeggen, want mensen geloven het bijna niet,” zei hij tegen Rogan, die met zijn podcast zo’n 11 miljoen luisteraars bereikt.


Ze waren bijna allemaal volledig gevaccineerd

“Meer dan 70 procent van de mensen die nu sterven aan corona is volledig gevaccineerd,” benadrukte hij. “Zeven op de 10 mensen. Ik blijf het zeggen, want niemand gelooft het. Het staat in de overheidsdocumenten. Het is geen geheim, geen complottheorie.”

Hij verwees naar een document over het aantal coronadoden in week 34 tot en met week 37. Daaruit blijkt dat in die periode in Groot-Brittannië 1521 80-plussers zijn overleden aan corona, waarvan 1272 volledig gevaccineerd waren. In de leeftijdsgroep 70 tot 79 jaar waren 801 mensen aan corona overleden, waarvan 607 volledig ingeënt. “Ze waren bijna allemaal volledig gevaccineerd.”

Overgrote meerderheid

“De overgrote meerderheid van de mensen die in september in Groot-Brittannië zijn overleden, was volledig gevaccineerd,” benadrukte Berenson.

“De meeste mensen die hieraan sterven in Groot-Brittannië zijn volledig gevaccineerd,” herhaalde hij nog eens. “Dat zijn de cijfers.”



Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...