dinsdag 19 oktober 2021

Zit de mRNA-prik tegen covid binnenkort verborgen in spinazie en sla?!

 mrna

Foto: Pixabay

Zit de mRNA-prik tegen covid binnenkort verborgen in spinazie en sla?!

Zit er binnenkort een vaccin in je salade? Amerikaanse wetenschappers doen onderzoek naar het kweken van groentes die een mRNA-vaccin bevatten. Ze willen mensen plantaardige mRNA-vaccins laten eten, die kunnen worden bewaard bij kamertemperatuur.

Eerst gaat het team proberen om DNA dat mRNA-vaccins bevat in te brengen in plantaardige cellen. Vervolgens willen de onderzoekers kijken of planten genoeg mRNA kunnen produceren om een traditioneel vaccin te kunnen vervangen. Tot slot gaat het team de juiste dosering bepalen.

Spinazie en sla

Professor Juan Pablo Giraldo van de Universiteit van Californië – Riverside zei dat er momenteel wordt geëxperimenteerd met spinazie en sla. Laat Bill Gates nu net de grootste eigenaar van landbouwgrond in de Verenigde Staten zijn. Daarnaast heeft hij miljoenen in de Nederlandse websuper Picnic gepompt.

Het draait allemaal om chloroplasten, kleine organen in plantaardige cellen die helpen om zonlicht om te zetten in energie. Eerder onderzoek heeft aangetoond dat chloroplasten genen tot expressie kunnen brengen die geen onderdeel uitmaken van de plant. Giraldo heeft het voor elkaar gekregen om met behulp van nanotechnologie genetisch materiaal in te brengen in die chloroplasten.

Eten wij straks spinazie en sla gevuld met mRNA-vaccins, vers van het land van Gates en via zijn websuper zo naar de klant?

[WGN-TV]

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...