dinsdag 19 oktober 2021

‘Nog nooit zoiets gezien’: autopsies onthullen wat er in het lichaam van geprikten gebeurt

 autopsie

Foto: vreemd voorwerp (bruin) wordt aangevallen door witte bloedcellen (Videostill Rumble/Stew Peters Show)

‘Nog nooit zoiets gezien’: autopsies onthullen wat er in het lichaam van geprikten gebeurt

Vorige week presenteerden twee Duitse pathologen de resultaten van autopsies op lichamen van mensen die waren overleden na de coronavaccinatie. Eén van hen, professor Arne Burkhardt, leidde 18 jaar lang het pathologisch instituut in Reutlingen. YouTube verwijderde de beelden van de persconferentie.

Medisch deskundige Jane Ruby bekeek de persconferentie en vond de beelden die ze lieten zien ‘absoluut schokkend’. Er waren bijvoorbeeld grote concentraties witte bloedcellen te zien die vreemde voorwerpen en ontstekingen bestreden. Zulke grote concentraties hadden ze ‘nog nooit gezien’.

Roestvrij staal met hele scherpe, gekartelde randen

Daarnaast werden de resultaten gepresenteerd van onderzoek naar de vaccins zelf. Men trof in de vaccins onder andere roestvrij staal aan met hele scherpe, gekartelde randen. In elke druppel die ze analyseerden, ontdekten ze honderden van deze piepkleine roestvrij stalen voorwerpen, zei Ruby in de Stew Peters Show.

De roestvrij stalen voorwerpen werden in het lichaam aangevallen door talloze witte bloedcellen. Er ontstond vervolgens een cytokinestorm, een potentieel dodelijke reactie van het lichaam waarin te veel cytokinen uitgescheiden worden die een ontstekingsreactie veroorzaken. 

De patiënten zijn overleden aan de gevolgen van de cytokinestorm en de schade die het metaal in het lichaam teweegbracht.

Dit is ongekend

Dr. Ruby liet ook een foto zien van een lymfeklier die tijdens de autopsie bij één van de overledenen was weggehaald. Normaal gesproken zijn ze ongeveer zo groot als een erwt. Ze toonde een gezwollen lymfeklier die maar liefst drie centimeter lang is. “Dit is ongekend. Deze experts hebben nog nooit zoiets gezien,” zei ze.

Haal alsjeblieft geen boostervaccin en houd je kinderen uit de buurt van deze prik, benadrukte dr. Ruby.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...