dinsdag 19 oktober 2021

Kijk: Menigte scandeert ‘arresteer Bill Gates’ voor diner met premier Boris Johnson

 gates

Foto: Bill Gates (MSC/Marc Müller CC BY 3.0 DE)

Kijk: Menigte scandeert ‘arresteer Bill Gates’ voor diner met premier Boris Johnson

De Britse premier Boris Johnson heeft maandag in Londen zo’n 20 zakenlieden ontvangen voor een diner, waaronder Bill Gates en Jamie Dimon, de baas van JPMorgan Chase. Samen met deze mensen wil Johnson ‘Global Britain’ gaan opzetten.

Niet alle Londenaren zaten te wachten op de komst van Gates, zoals te zien is in onderstaand filmpje. Terwijl de chauffeur van de miljardair de auto tussen de menigte door probeert te manoeuvreren, scanderen mensen: “Arresteer Bill Gates’.

Nieuw partnerschap

Dinsdag kondigde Johnson een nieuw partnerschap aan met de Microsoft-oprichter. De miljardair en de Britse overheid gaan in Groot-Brittannië zo’n 400 miljoen pond investeren in ‘duurzame energieprojecten’.

Johnson zei dat de overheid inzet op elektrische auto’s, gigafabrieken voor de productie van batterijen, en waterstof- en zonne-energie. Hij zei dat de ‘groene industriële revolutie’ (lees: vierde industriële revolutie) het land transformeert.

Hij zei verder dat de coronapandemie heeft laten zien dat overheden moeten samenwerken met de private sector om ‘een wereldcrisis te tackelen’.


https://www.ninefornews.nl/ 


Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...