dinsdag 19 oktober 2021

Viraal filmpje: verpleegster vraagt waarom vaccins nodig zijn als ze niet werken

 verpleegster

Foto: ŽupaBA VUCBA CC BY 2.0

Viraal filmpje: verpleegster vraagt waarom vaccins nodig zijn als ze niet werken

Een verpleegster uit Californië heeft tijdens een raadsbijeenkomst gevraagd waarom vaccins nodig zijn als ze niet werken. Beelden van de bijeenkomst gingen viraal op social media.

“Waarom moeten de beschermden worden beschermd tegen de onbeschermden door de onbeschermden te dwingen gebruik te maken van de bescherming die de beschermden niet beschermde?” vroeg de verpleegster de raad van toezicht van San Diego County.

De afgelopen maanden hebben diverse verpleegkundigen, ouders en bezorgde burgers hun zorgen geuit tegenover de raad over de vaccinatieplicht.


Een maand geleden stelde de Amerikaanse president Joe Biden coronavaccinaties verplicht voor federaal overheidspersoneel en zorgmedewerkers. Met het nieuwe beleid kunnen ambtenaren en zorgverleners niet kiezen voor regelmatige coronatests in plaats van voor een vaccinatie.

Amerikaans defensiepersoneel moest zich al verplicht laten vaccineren tegen het coronavirus. Sommige lokale overheden hebben ook verplichte vaccinaties ingevoerd voor docenten. Daarnaast hebben diverse bedrijven het voor medewerkers verplicht gemaakt om zich te laten inenten.

[Infowars]

https://www.ninefornews.nl 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...