maandag 26 augustus 2024

AI-model om effecten van chemtrails te onderzoeken is vrijgegeven, maar The Guardian zegt dat chemtrails slechts een “samenzweringstheorie” is

 augustus 26, 2024   10


Voor de nationale verkiezingen in Groot-Brittannië publiceerdeThe Guardian een artikel waarin leden van Reform UK werden beschuldigd van het promoten van “samenzweringstheorieën”. Eén zo’n “theorie” was chemtrails.

Beschamend voor The Guardian: slechts een paar maanden later bracht een wereldleider in kunstmatige intelligentie een chemtrail emulator uit, een online hulpmiddel dat iedereen kan gebruiken om de effecten van chemtrails te zien, schrijft Rhoda Wilson.

Voor degenen onder ons die het mainstream narratief vanThe Guardian niet volgen, die geloven wat onze eigen ogen zien en die zelf onderzoek hebben gedaan, weten dat chemtrails geen theorie zijn, maar een feit. En dat er wijdverspreide pogingen zijn om chemtrailoperaties verborgen te houden voor het publiek, ook door degenen die aan de touwtjes trekken bij The Guardian, maakt het tot een samenzwering.

Twee maanden geleden gaf AI-pionier Andrew Ng een eenvoudige online tool vrij waarmee iedereen kan sleutelen aan de knoppen van een solar geoengineering model, om te onderzoeken wat er “zou kunnen gebeuren” als naties “proberen” om klimaatverandering tegen te gaan door reflecterende deeltjes in de atmosfeer te sproeien.

Andrew Ng op LinkedIn

Andrew Ng is een wereldwijd erkende leider op het gebied van kunstmatige intelligentie (“AI”). Hij is de oprichter van DeepLearning.AI, oprichter en CEO van Landing AI, algemeen partner bij AI Fund, voorzitter en medeoprichter van Coursera en adjunct-professor aan de afdeling computerwetenschappen van Stanford University.

Ng’s online tool is bedoeld om een klimaattechniek te onderzoeken die stratosferische aerosol injectie (“SAI”) wordt genoemd.

Geoengineering Global beschrijft SAI als “een geoengineering- of klimaattechnische aanpak die gebruik maakt van kleine reflecterende deeltjes of aërosolen om zonlicht de ruimte in te reflecteren om de planeet af te koelen en de opwarming van de aarde te keren of te stoppen. De aanpak bestaat uit het sproeien van reflecterende sulfaat aerosol deeltjes in de stratosfeer met vliegtuigen op grote hoogte, vastgemaakte ballonnen, hoge luchtballonnen of artillerie”.

Een andere term voor SAI is solar geoengineering.

“Het concept van solar geoengineering is ontstaan uit het besef dat de planeet is afgekoeld na massale vulkaanuitbarstingen. Maar critici vrezen dat het opzettelijk vrijlaten van dergelijke materialen bepaalde regio’s in de wereld zou kunnen schaden, inspanningen om de uitstoot van broeikasgassen te verminderen zou kunnen ontmoedigen of conflicten tussen naties zou kunnen aanwakkeren, naast andere slechte gevolgen,” meldt MIT Technology Review.

MIT zegt verder: “Het doel van Ng’s emulator, Planet Parasol genaamd, is om meer mensen uit te nodigen om na te denken over geoengineering op zonne-energie, de mogelijke afwegingen te onderzoeken die betrokken zijn bij dergelijke interventies en de resultaten te gebruiken om onze opties voor klimaatactie te bespreken en te bediscussiëren.”

Ng plaatste de aankondiging over Planet Parasol op LinkedIn. Een van de reacties op Ng’s post vat goed samen wat velen van ons denken:

Geen theorie

In mei, twee maanden voor de Britse parlementsverkiezingen, publiceerde The Guardian een artikel met de titel ‘Covid, chemtrails and climate: the wild ideas spread by Reform UK candidates‘.

“Van enkele van de meest vooraanstaande kandidaat-parlementsleden (PPC’s) van Reform, de rechts-populistische partij, is ontdekt dat ze samenzweringstheorieën en andere afwijkende standpunten online hebben gezet. Toch heeft de partij, in plaats van afstand te nemen, hen gesteund”, schreef The Guardian en somde vervolgens zeven ‘samenzweringstheorieën en andere dwaalleer’ op.

Als je de lijst leest die The Guardian samenstelde, kun je er maar moeilijk één vinden die niet waar is, waardoor The Guardian een beetje te wanhopig lijkt om mensen te denigreren die politiek niet op één lijn zitten met hun standpunten.

Een van de “samenzweringstheorieën” had te maken met chemtrails. “Andrea Whitehead … plaatste memes online waarin ze de chemtrail samenzweringstheorie promootte,” aldus The Guardian, een berucht hofleverancier van desinformatie en propaganda.

Het is echter beschamend voor The Guardian dat Andrew Ng, een Stanford professor in computerwetenschappen, chemtrails niet als een “samenzweringstheorie” ziet. Sterker nog, hij neemt het heel serieus. Het is enkel en alleen om de effecten van SAI na te bootsen, waaronder chemtrails, dat Ng Planet Parasol ongeveer twee maanden na het artikel van The Guardianopenbaar maakte.

Hoewel wordt beweerd dat Ng’s model emuleert wat er “zou kunnen gebeuren” als naties “proberen” om chemtrails te gebruiken, hoe kon hij weten wat hij in zijn model moest programmeren als hij geen toegang had tot gegevens uit de echte wereld? Het antwoord is dat hij dat niet kan. Je kunt geen model zoals Planet Parasol bouwen zonder eerst gegevens in te voeren. Hoe kwam Ng dan aan de gegevens? Als Ng’s online tool ook maar enigszins realistisch is, dan heeft hij toegang tot tenminste enkele gegevens van chemtrail-operaties. Als Ng’s Planet Parasol is gebouwd zonder gebruik te maken van gegevens uit de echte wereld, dan heeft het geen basis in de werkelijkheid en is het weinig beter dan een computerspel.


SAI met behulp van vliegtuigen, het sproeien van deeltjes of chemicaliën in de atmosfeer vanuit vliegtuigen, staat in de volksmond bekend als chemtrails. Chemtrails zijn geen voorgestelde of theoretische geo-engineering strategie die “zou kunnen gebeuren”, noch kunnen ze worden afgedaan als een zogenaamde “samenzweringstheorie”. Chemtrails is een strategie die al tientallen jaren wereldwijd wordt toegepast. Chemtrails zijn geen theorie, ze zijn een feit. En ze zijn ook geen “randverschijnsel.”

Geoengineering Watch, een website en organisatie gewijd aan het blootleggen en bestrijden van klimaatengineering, heeft tot nu toe meer dan 47,7 miljoen bezoekers gehad. Dit is slechts één van de websites of groepen die onderzoek en bewijsmateriaal verzamelen over chemtrails. En nog veel meer mensen over de hele wereld kijken omhoog naar de lucht en merken de hardnekkige strepen op die uit vliegtuigen komen; strepen die vervliegen tot onnatuurlijk uitziende wolken of een “white out” in onze lucht veroorzaken.

De hoofdonderzoeker van Geoengineering WatchDane Wiginton, doet al jaren onderzoek naar geoengineeringtechnieken en de effecten die ze hebben op het milieu en alle levensvormen, inclusief de mens. In de korte video hieronder van zes jaar geleden legt hij uit wat geoengineering inhoudt en welke catastrofale effecten deze praktijk heeft op onze wereld.

Geoengineering Watch: What Is Geoengineering? 25 mei 2018 (3 min)

Wie is de eigenaar van The Guardian?

Waarom heeft The Guardian dan zo schaamteloos gelogen? Om te begrijpen wiens boodschap The Guardian verspreidt, is het goed om te beginnen met de vraag wie invloed kan uitoefenen op wat The Guardian publiceert. Een van de groepen mensen die invloed hebben op de berichtgeving van een verkooppunt zijn de eigenaars.

The Guardian Media Group, eigenaar van The Guardian en The Observer, is eigendom van het Britse bedrijf The Scott Trust Limited.

Er wordt beweerd dat de eigendomsstructuur van de trust ervoor zorgt dat alle financiële winsten naar de journalistiek gaan en niet naar de zakken van de aandeelhouders, waardoor de onafhankelijkheid en integriteit van de berichtgeving van The Guardianprioriteit krijgt.

Echter, zoals Wikispooks opmerkt: “Scott Trust Ltd wordt bestuurd door mensen die voornamelijk afkomstig zijn uit het bankwezen, risicokapitaal en marketing, wat misschien de goed gedocumenteerde expertise van The Guardianin offshore belastingontwijkingsconstructies verklaart.”

In 2015 publiceerde de bekroonde Britse journalist Jonathan Cook een artikel op zijn blog met de titel ‘HSBC and the sham of Guardian’s Scott Trust‘.

“Groot-Brittannië, zo wordt ons verteld, is bevoorrecht om twee ‘liberale’ mediakanalen te hebben, de BBC en The Guardian,” schreef hij. Hij vervolgde:

Af en toe wordt ook beweerd dat de Britse toezichthouder op de media, Ofcom, er is om vooringenomenheid te voorkomen en ervoor te zorgen dat minimale normen van objectiviteit worden gehandhaafd in de berichtgeving … Hier zijn drie verhelderende artikelen en een korte video die zouden moeten helpen om dergelijke illusies over een gezonde en diverse Britse media weg te nemen. De media in het Verenigd Koninkrijk zijn eerder ingebed in de bedrijfswereld en daarom niet in staat om hun zelfverklaarde rol als waakhond tegen misbruik door de machtigen te vervullen.

Naast de drie bronnen beschreef Cook een “nog belangrijker” artikel van Nafeez Ahmed. “Zijn laatste lange, veelomvattende en crowd-funded gefinancierde onderzoek naar hoe de HSBC bank en de City [van Londen] diep betrokken zijn bij het witwassen van de opbrengsten van de geglobaliseerde misdaad, en hoe diezelfde financiële sector niet alleen de politieke elites van Groot-Brittannië, maar ook de hele Britse media in zijn greep heeft gekregen. Ja, de hele media, inclusief The Guardian,” zei Cook.

Als het nu net zo is als in 2015, kunnen we aannemen dat de financiële sector, die nauw betrokken is bij het witwassen van de opbrengsten van de geglobaliseerde misdaad, niet van Reform UK houdt. Ze willen ook niet dat we vraagtekens zetten bij de door de mens gemaakte strepen en wolken die in onze lucht verschijnen als gevolg van chemtrail-operaties.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 
https://www.frontnieuws.com/ai-model-om-effecten-van-chemtrails-te-onderzoeken-is-vrijgegeven-maar-the-guardian-zegt-dat-chemtrails-slechts-een-samenzweringstheorie-is/

Imam: ‘In Nederland zijn moslims de baas – als het je niet bevalt, vertrek je maar’ (Video)

  september 19, 2024   18              Foto Credit: Rairfoundation.com B roeder Rahide heeft een duidelijke boodschap voor zijn  TikTok ...