maandag 26 augustus 2024

Christelijke arts in Duitsland krijgt boete van 2.500 euro voor waarschuwing over gevaren van Covid-vaccinatie in 2021

 

Dokter Heidi Göldner verklaarde dat ze ‘verbijsterd’ was door de beslissing van de Staatsambt der Geneesheren. In plaats van achter de artsen te staan ​​en hen te steunen bij het nakomen van hun eed, stak de vereniging hen juist in de rug, schrijft Andreas Wailzer.

Een Duitse arts kreeg een boete van 2.500 euro omdat zij in 2021 waarschuwde voor mensen die zouden sterven door de COVID-19-vaccins.

Zoals  Apollo News meldde, heeft Dr. Heidi Göldner uit Braunfels in de deelstaat Hessen in het najaar van 2021 een schriftelijke waarschuwing in haar praktijk opgehangen voor de gevaren van de experimentele injecties.

Gölder verklaarde op de waarschuwing: “Beste patiënten, naar aanleiding van herhaalde vragen: Vanwege het onevenredig hoge aantal soms ernstige bijwerkingen en de meer dan 40 (waarschijnlijk 50) sterfgevallen in verband met Covid-19-vaccinaties in de lokale gemeenschap, zal ik in mijn praktijk geen Covid-19-vaccinaties meer uitvoeren!”

Als reactie hierop startte de Hessen Medical Association een rechtszaak tegen Dr. Göldner. De vereniging benadrukte dat ze alle klachten tegen artsen die het bestaan ​​van COVID-19 zouden ontkennen of “valse beweringen” zouden doen over de COVID-19-prikken, zou onderzoeken.

Volgens Apollo News verdedigde Gölder haar verklaring in een interview in een lokale krant in 2021 door te zeggen dat patiënten, begrafenisondernemers en kennissen haar destijds plotselinge sterfgevallen hadden gemeld – van mensen die kort daarvoor de Covid-prik hadden gekregen.

In een toespraak  dieGölder in 2022 hield, zei ze dat haar christelijke geloof haar ertoe aanzette het bord te plaatsen, ook al wist ze dat ze hierdoor in de problemen zou kunnen komen.

“Ik heb er lang over nagedacht of ik dit bord moest ophangen en hoe ik het moest schrijven,” zei de dokter, eraan toevoegend: “Ik ben een christen en heb het gedaan met vertrouwen in God.

“Wat ik heb geschreven is de waarheid. Ik leef in de waarheid, en ik leef in de liefde van God, en ik geef dat door aan mijn patiënten, en dat is heel belangrijk voor mij.”

De rechtszaak vond plaats op dinsdag 20 augustus en de rechtbank oordeelde dat de huisarts een boete van 2.500 euro moet betalen.

Kort nadat het vonnis werd aangekondigd, verklaarde Göldner dat ze “verbijsterd” was. Volgens  Apollo News was ze enorm teleurgesteld in de State Medical Association. In plaats van achter artsen te staan ​​en hen te steunen bij het nakomen van hun eed, stak de organisatie artsen in de rug.

Gölder verklaarde dat ze zal blijven waarschuwen voor de gevaarlijke mRNA-injecties: “Ik heb de bijwerkingen gezien en mijn taak als arts is om mijn patiënten te beschermen en op te komen voor hun gezondheid, en dat zal ik blijven doen.”

Op zaterdag 17 augustus werd voor de kathedraal van Wetzlar een solidariteitsdemonstratie voor de arts gehouden in aanloop naar het proces. Daar verklaarde ze nogmaals dat ze “zich alleen verplicht voelt aan haar eed als arts en aan haar geweten.”

De veroordeling van Gölder komt ondanks het feit dat er voldoende bewijs is dat de Covid-vaccins daadwerkelijk ernstige schade hebben toegebracht aan mensen en veel doden hebben veroorzaakt.

Rapporten van ten minste 1.644.248 verwondingen en sterfgevallen door COVID injecties alleen al in de VS roepen ernstige twijfels op over de veiligheid van de injecties, net als de bevindingen van het grootste COVID injectie onderzoek tot nu toe van een “hoger dan verwachte” toename van neurologische en hartproblemen na de injecties.

Deze zorgen over de veiligheid worden versterkt door het feit dat de geneesmiddelenregulatoren van de Europese Unie hebben gewaarschuwd dat frequente COVID-boosters een negatief effect kunnen hebben op het immuunsysteem, en dat voormalig CDC-directeur Robert Redfield tijdens een hoorzitting in de Amerikaanse Senaat in juli de COVID-vaccins ‘giftig‘ noemde en zei dat ze nooit verplicht hadden mogen worden gesteld.

Bovendien heeft het prestigieuze medische tijdschrift  BMJ Public Health een data-analyse uitgevoerd van 47 landen, voornamelijk in Europa en Noord-Amerika, waaruit bleek dat er gedurende drie opeenvolgende jaren sinds de uitbraak van COVID-19 sprake was van hoge oversterftecijfers. Covid-vaccins en andere ‘inperkingsmaatregelen’ zoals lockdowns werden genoemd als waarschijnlijke bijdragers aan de buitengewoon hoge oversterftecijfers.

Bovendien  blijkt uit onlangs gelekte documenten van een belangrijke Duitse gezondheidsdienst dat politici wisten dat de experimentele COVID-vaccins de overdracht niet voorkwamen en dat lockdowns meer kwaad dan goed doen, maar dat ze toch pleitten voor vaccinatieplicht. Dit bewijst de oneerlijkheid van de politieke elite met betrekking tot de zeer controversiële COVID-injecties.


Als u de artikelen van Dissident.one waardeert, kunt u HIER een donatie doen om de site in de lucht te houden.

Bron: https://dissident.one/christelijke-arts-in-duitsland-krijgt-boete-van-2-500-euro-voor-waarschuwing-over-gevaren-van-covid-vaccinatie-in-2021 

Imam: ‘In Nederland zijn moslims de baas – als het je niet bevalt, vertrek je maar’ (Video)

  september 19, 2024   18              Foto Credit: Rairfoundation.com B roeder Rahide heeft een duidelijke boodschap voor zijn  TikTok ...