maandag 26 augustus 2024

Zelfs wakkere artsen hebben het niet door

 maandag, 26 augustus 2024 09:18

rsz wereldbevolking opruimenTijdens de nep coronapandemie besloot een groot deel van de medische wereld de kaken stijf op elkaar te houden, want de hypotheek moet tenslotte ook worden betaald.

Maar, zelfs artsen die wel hun mond open deden, hebben eigenlijk geen flauw benul van waar ze nu eigenlijk mee te maken hebben.



Van de artsen die tijdens de nep coronapandemie wel hun mond hebben open gedaan, zijn er maar weinigen die begrijpen wat er werkelijk gebeurde.

Want, ook zij vermoeden niet dat deze nep coronapandemie onderdeel vormde van een al lang geleden beraamd en veel groter plan. Een plan dat alles te maken heeft met een geplande autoritaire wereldregering en helemaal niets met gezondheid.

Dat gevoel dat ook wakkere artsen niet echt weten waarover ze praten krijg je heel duidelijk als je hoort wat de bekende oncoloog Professor Angus Dalgleish heeft te zeggen over de afgelopen periode.

“Ik kan niet begrijpen dat al mijn collega's medeplichtig waren aan wat duidelijk een plan was om alles op te schorten totdat ze het vaccin zouden uitbrengen.

Als we nu terugkijken is het heel duidelijk dat het vaccin niet heeft gewerkt en dat het eigenlijk heel gevaarlijk is geweest en veel meer problemen heeft veroorzaakt en dat het niet nodig was.

Waarom werd het er dan doorgedrukt?

En dit is waar je het geld moet volgen. Dit is voor mij ongebreidelde invloed en corruptie bij grote farmaceutische bedrijven en regeringen.

Maar ze deden allemaal hetzelfde in de Westerse wereld…

Ze introduceerden draconische wetten, ze introduceerden een staat van angst...dit was opzettelijk, introduceer een Nudge Unit, gebruik het om de bevolking te manipuleren zodat ze bang zijn en doen wat ze gezegd wordt…

Ik geloof dat dit was zodat ze het vaccin als redder konden presenteren...alle vroege data die suggereerden dat er veel bijwerkingen waren en dat het lang niet zo effectief was als werd gezegd.

Dat had moeten worden gecontroleerd door de medisch hoofdambtenaar, de MHRA, die duidelijk niet geschikt is voor zijn taak. Ze hebben toegestaan dat er 50 keer meer gele kaarten werden opgebouwd door dit vaccin dan door alle andere vaccins ooit over decennia..…

Het was vooraf gepland, ze gingen dit doen…

Artsen die hun patiënten goed wilden behandelen en hen wilden behoeden voor het vaccin werden geschorst...dit is wat de overheid wil, je gaat tegen het advies in, je bent gevaarlijk, je moet aangepakt worden.

En ik ken veel artsen die in de problemen zijn gekomen omdat ze verstandig waren en het juiste wilden doen voor hun patiënten...ik ben verschillende keren onder het tapijt geschoffeld door de overheid en ik zei: Nou, ik zal niet afwijken van wat ik geloof dat ik ben als arts en dat is mijn eerste plicht: de patiënten geen kwaad doen…”
Ook hier zie je een man die nog steeds gelooft in de systemen en denkt dat financieel gewin de grote drijfveer is achter dit alles.

Een man die nog steeds gelooft dat virussen bestaan en dat ‘vaccinaties’ in bepaalde gevallen wel goed kunnen werken.

De waarheid is echter te vreselijk voor veel mensen om te kunnen begrijpen.

Mensen die zich niet kunnen voorstellen dat de rijken en machtigen der aarde bij elkaar komen om te bespreken hoe ze een groot deel van de wereldbevolking kunnen opruimen.

Iets dat ze deden in 2009, het jaar voordat ze het beruchte Lockstep Scenario presenteerden.

We mogen nooit vergeten wat ze deden en vooral niet waarom ze het deden.

Nog dagelijks zien we de slachtoffers, iedere dag opnieuw.

Iemand die dat allemaal bijhoudt is lezer Henk de Bree.

Hier een dergelijk bericht van hem:

Het dagelijkse nieuwe normaal 'journaal':

Het eerste artikel welke ik las op de main shit media gaat over een onwel geworden chauffeur in een bus, een citaat Volgens de politie Oost-Brabant werd de chauffeur van de bus, een man van 79 uit Someren, onwel en verloor hij de macht over het stuur, waarna de touringcar van de weg raakte. Nou dan kun je wel raden wat er aan de hand is, een beroerte en/of hartaanval veroorzaakt door die levensgevaarlijke mNRA spuit: 

Daar vrijwel direct onder een 'gezonde sporter' die in elkaar zakt op het voetbalveld.

Aanvullend hierop, hij weet nog steeds niet wat de oorzaak was het plotseling ineenzakken op veld, goh, zou het dan toch niet te maken hebben met die levensgevaarlijke mNRA injectie geproduceerd door big shit mafia farma? Mijn vermoeden is dat je de lezers gewoon aan het uittesten zijn, kijken of ze erop reageren, iets anders kan ik me niet bedenken.

En daar weer direct onder ondanks de twee bovenstaande artikelen die juist veroorzaakt zijn door vaccinaties. Het erge is dat ze het weten allemaal, maar ja, de menselijke schaapjes liggen lekker te slapen. Ze beginnen met sluikreclame voor big shit farma: Bij het ongevaccineerde kind werd vorige week polio vastgesteld. 

Ze hebben het ravijn nog niet gevonden waar ze na onwel te zijn geworden in is gevallen (aanname maar een grote kans dat...): 

En dan de klap op de vuurpijl, je dacht dat het niet erger zou kunnen maar dat is toch het geval, ik viel van m'n stoel van verbazing en zit nog steeds op de grond, het is gewoon niet te geloven. Een citaat: In zeven landen zijn testen begonnen met een vaccin om de meest voorkomende vorm van longkanker te bestrijden. Het vaccin is mede gebaseerd op de coronaprik. 

Ze zijn echt knetter, knetter, knettergek en het kan niet anders zijn dan dat ik nog steeds wakker moet worden uit deze gruwelijke nachtmerrie.

Ter aanvulling van m'n e-mail van vanochtend, dit las je (bijna) nooit in het pre 2020 tijdperk

Als mNRA geïnjecteerde ga je bij de minsten of geringste inspanning dood. Zullen er menselijke schaapjes wakker van liggen?

Tot zover Henk.

Of zullen ze straks allemaal opnieuw als makke schapen in de rij staan?  

Vanaf dinsdag vallen bij de eerste mensen de uitnodiging voor een nieuwe vaccinatieronde tegen corona op de mat.

    Video Link: https://rumble.com/v1db89d-als-makke-schapen......html


Bron: https://niburu.co/het-complot/20008-zelfs-wakkere-artsen-hebben-het-niet-door

Bezoek ook eens gezondheidswebwinkel Orjana.nl

Imam: ‘In Nederland zijn moslims de baas – als het je niet bevalt, vertrek je maar’ (Video)

  september 19, 2024   18              Foto Credit: Rairfoundation.com B roeder Rahide heeft een duidelijke boodschap voor zijn  TikTok ...