maandag 26 augustus 2024

Einde aan hoaxes

“Kamala, het is de bedoeling dat je drinkt NA de toespraak.” - Charlie Kirk, Turning Point USA

19

    Marc Nozell / Flickr / (CC BY 2.0)

De hele Democratische campagne zal er nu op gericht zijn om het land te laten geloven dat Trump de afgelopen 4 jaar president is geweest en Kamala de hele tijd een onschuldige toeschouwer is geweest. Ze kunnen niet op haar staat van dienst afgaan, dus gaan ze er een verzinnen en erover liegen.” – Sean Davis, The Federalist

Begrijp dit goed: achter elke valse en wanhopige zet die de Democratische Partij deze verschrikkelijke verkiezingscyclus heeft gedaan, zit één ding, één sluimerende terreur: de angst dat honderden hoge functionarissen misschien moeten boeten voor hun misdaden van de afgelopen jaren als ze op 5 november verliezen. Daarom liegen ze over alles en werken ze zo hard om valse narratieven te construeren en worstelen ze om de herinnering aan de ruïneuze ambtstermijn van Joe Biden uit te wissen, schrijft Jim Kunstler.

Natuurlijk kunnen ze er niet over praten. Het is als het donkerste geheim in een verwoeste menselijke ziel die zichzelf heeft verloren in een geestesziekte, een abces van schaamte en schuld dat is afgesloten in een poging van de geest om zichzelf te beschermen – zoals de herinnering aan een incest of een onopgeloste familiemoord – wat de rijke vertoning van verschillende gestoordheden verklaart die daadwerkelijk naar voren kwam op de Democratische Conventie van dit jaar, hun Cluster-B persoonlijkheidsstoornis freakshow. Het is een door angst en schuld geteisterde collectieve geest die aanwijzingen lekt over zijn eigen ongeordende vernedering.

De daad is nu dus gedaan. De verfoeilijke “Joe Biden”, neppresident, wordt in de greppel van de geschiedenis gedumpt en er wordt een machtige operatie opgezet om Veep Kamala Harris naar voren te schuiven, die het onvermogen van “JB” om de Amerikaanse regering vier jaar lang te leiden negeerde, ondertussen geen taken uitvoerde, zich voor het publiek verborg, nergens op antwoordde, nergens naartoe ging, bijgestaan door een verraderlijke nieuwsmedia die erop gebrand was haar te verbergen terwijl ze de maanden wegdronk in het oude marineobservatorium.

De conventies zijn voorbij en de wedstrijd is begonnen. Heb je genoeg gehoord van hun valse oorlogskreet: “het verdedigen van onze democratie?” Van een partij die de wet heeft gemarteld om haar critici op te sluiten en het zwijgen op te leggen en haar uitdagers van elk stembiljet te schrapen. De pretentie is perfect. Hun “democratie” is eigenlijk een kolossaal “buit” systeem – naar de overwinnaar gaat de buit! – een groteske politieke machine die billjoenen federale dollars doorsluist naar hun cliënt kiezersgroepen en vooral naar de non-profit organisaties en NGO’s die een sinistere secundaire bureaucratie vormen die aan niemand verantwoording schuldig is. En dit alles gebeurt met directe medeplichtigheid van de federale intel blob die in oorlog is met iedereen buiten deze matrix van onbetamelijkheid. En trouwens, het geld is op. Biljoenen. En niets om te laten zien.

Dit is waar Mr. Trump tegen is, en al sinds 2016 tegen vecht. Geen wonder dat het hem in de gevangenis wil stoppen of vermoorden. Het is een machtige vijand omdat het de hefbomen van de officiële macht in handen heeft, vooral de federale aanklagers en de staats- en provinciale aanklagers die op hun plaats zijn gezet door de belangrijkste “influencer” van de Democraten, het NGO-imperium van George en Alex Soros. En het grote geheel omvat de monumentale misdaad tegen ons land – tegen alle landen van de Westerse samenleving, eigenlijk – die de Covid-19 operatie was die miljoenen mensen invalide of dood maakte door een nep, giftig “vaccin.”

En nu horen we – terwijl ik deze vrijdagochtend vroeg schrijf, uren voor een officiële aankondiging – dat Robert F. Kennedy Jr. op het punt staat zijn campagne op te schorten, geknakt door de Democratische Partij die zo druk bezig is met het “verdedigen van onze democratie,” en misschien zijn steun aan Donald Trump zal geven om deze maffia van geesteszieken te verslaan. Ik hoop dat hij dat doet. En ik hoop dat hij de partij van zijn voorouders aan de kaak stelt in de meest levendige, verfoeilijke bewoordingen, zodat niemand de ernst van wat er aan de hand is verkeerd kan begrijpen.

Ik kijk er ook naar uit dat de heer Kennedy een belangrijke rol zal spelen in de tweede Trump-regering. De heer Kennedy weet waarschijnlijk beter dan wie ook in Amerika hoe de gigantische afpersingsoperatie precies in elkaar zat die de farmaceutische industrie entte op de Amerikaanse volksgezondheidsinstanties, de FDA, CDC, NIAID en anderen. Dit monster dat zoveel Amerikanen heeft gedood en verwond en dat vooral de gezondheid van de jongeren van het land heeft verwoest, moet worden gedood. Het moet uit elkaar worden gehaald en de stukken ervan moeten weer worden opgebouwd tot instellingen die het publiek echt dienen. Dit geldt ook voor de ziekenhuisholdings, de private equity piraten die uit zijn op het leegroven van de geneeskunde, de verzekeringsgedreven, uit de kluiten gewassen artsenpraktijken en de leugenachtige medische raden, professionele organisaties en tijdschriften die ten onrechte dissidente artsen en verpleegkundigen bestraften die zich probeerden te verzetten tegen de extralegale Covid-19 vaxx mandaten.

Als Kennedy de handen ineenslaat met Trump, zou dat een gedenkwaardige wending kunnen betekenen in een verkiezing die tot nu toe ontsierd werd door hoaxes, coups en lawfare-operaties van de Democratische Partij. Natuurlijk speelde The New York Times het verhaal vanmorgen in een kleine kop onder de vouw, zonder iets te zeggen over de geruchtmakende alliantie tussen de Kennedy en Trump campagnes.

We wachten op de hoorzitting van rechter Juan Merchan op 18 september in de boekhoudkundige fout van Alvin Bragg (“34 misdrijven”) nepzaak die Trump in een gevangeniscel op Rikers Island dreigt te stoppen. Ik zou graag zien dat ze dat proberen. Ik zou graag zien dat Mr. Kennedy aan lezers van The New York Times en kijkers van CNN uitlegt hoe dat allemaal werkte. Die nieuwsagentschappen zullen op hun beurt niet om het feit heen kunnen dat “X” (Twitter) de dominante nieuwsbron voor Amerikanen is geworden, een platform waar de oude nieuwsorganen geen controle over hebben en dat ze misschien niet kunnen negeren.

De heer Kennedy heeft de kans om het argument te verheffen tegen de partij van zijn vader en zijn oom, die nu een nationale sloopploeg is geworden. Hij heeft de mogelijkheid om het stemgerechtigde publiek eraan te herinneren wat er precies fout is gegaan, in taal die niet verkeerd begrepen of verdraaid zal worden, en om samen met Mr. Trump een weg terug te wijzen naar een land dat het waard is om om te geven.

Update: Mr. Kennedy deed wat ik voorstelde dat hij zou doen, en vrijwel precies zoals ik voorspelde. Hij deed het in een toespraak die direct, heldhaftig en heel ontroerend was om te zien. Ik hoop dat hij Mr. Trump nu kan overtuigen om het fiasco van het Covid-vaccin direct aan te pakken en schoon schip te maken over hoe hij in 2020 werd belazerd door Fauci, Birx & Company. Ik verwacht dat de heer Kennedy in zijn eentje campagne gaat voeren op andere locaties dan de heer Trump en JD Vance, om zo een soort derde front te vormen tegen de zielloze Democratische Partij.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.
https://www.frontnieuws.com/einde-aan-hoaxes/


Ze hebben Kamala geselecteerd en dit is hun plan

The Powers That Be/Deep State zijn overgestapt op Plan B, aangezien Plan A een dementerende, broekschijtende, kindersnuivende, corrupte, wereldwijde schande was. Iedereen weet dat Kamala Harris een extreem onsympathieke, inhoudsloze, communistische, diversity shill, Obama marionet is. Ze kreeg niet meer dan 2% steun in de 2020 Democratische voorverkiezingen en had de laagste populariteitsrating van alle … Meer lezen overZe hebben Kamala geselecteerd en dit is hun plan

https://www.frontnieuws.com/ze-hebben-kamala-geselecteerd-en-dit-is-hun-plan/


Imam: ‘In Nederland zijn moslims de baas – als het je niet bevalt, vertrek je maar’ (Video)

  september 19, 2024   18              Foto Credit: Rairfoundation.com B roeder Rahide heeft een duidelijke boodschap voor zijn  TikTok ...