maandag 26 augustus 2024

Het is een groot probleem en niemand praat erover: waarom hebben zoveel mensen opeens falende nieren?


Veel mensen hebben falende nieren. Het is een groot probleem en niemand praat erover. De Amerikaanse overheid rept met geen woord over een oversterfte van 155.000 als gevolg van acute nierschade.

Er lijken twee boosdoeners te zijn: de dodelijke ziekenhuisprotocollen (remdesivir) en de COVID-19-injecties.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Verontrustend hoog

Bij acute nierschade verslechtert de nierfunctie plotseling. Uit gegevens die John Beaudoin heeft geanalyseerd, blijkt dat het aantal sterfgevallen door acute nierschade in 2021 ongeveer 200 procent hoger was dan normaal. In 2022 was dat zelfs 300 procent.

En ook in 2023, toen de coronacrisis voorbij was, bleef de oversterfte als gevolg van acute nierschade verontrustend hoog.

Grootste killer

Data-analist Ed Dowd komt tot vergelijkbare cijfers. Hij schat dat de oversterfte in de VS door acute nierschade 153.000 bedraagt.

“Er zijn meer levensjaren verloren gegaan door acute nierschade dan COVID, dan polio, dan pokken, dan alles in de afgelopen 100 jaar in de VS, behalve de Tweede Wereldoorlog. Het is de grootste killer en toch praat de overheid er niet over,” zei Beaudoin.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Imam: ‘In Nederland zijn moslims de baas – als het je niet bevalt, vertrek je maar’ (Video)

  september 19, 2024   18              Foto Credit: Rairfoundation.com B roeder Rahide heeft een duidelijke boodschap voor zijn  TikTok ...