maandag 26 augustus 2024

Giga-gevaccineerde Fauci krijgt op de een of andere manier last van het uiterst zeldzame West-Nijlvirus, na een COVID-19-infectie

26/08/2024

Wat een pech !

Voormalig NAIAD-directeur Anthony Fauci heeft op de een of andere manier het uiterst zeldzame West-Nijlvirus opgelopen, vlak na een vervelende COVID-infectie, meldt Zero Hedge.

Fauci, 83, lag zes dagen in het ziekenhuis en herstelt nu thuis van de door muggen overgebrachte ziekte, meldt de Washington Post

.

“Tony Fauci is opgenomen in het ziekenhuis met een geval van het West-Nijlvirus. Hij is nu thuis en herstelt. Er wordt verwacht dat hij volledig herstelt”, aldus een woordvoerder.

Volgens het rapport heeft Fauci geen idee hoe hij West-Nijlziekte heeft opgelopen. West-Nijlziekte is een door muggen overgebrachte ziekte die koorts, lichaamspijn, diarree en huiduitslag kan veroorzaken en waar geen vaccin of behandeling voor bestaat.

Verbazingwekkend genoeg zijn er dit jaar tot nu toe slechts 216 menselijke gevallen van West-Nijlziekte gemeld in 33 staten, volgens de CDC. Vorig jaar werden 1.800 mensen met West-Nijlziekte naar het ziekenhuis gestuurd, waarbij 182 mensen omkwamen.

Eerder deze maand maakte de 83-jarige bekend dat hij voor de derde keer COVID-19 heeft opgelopen, ondanks dat hij “zes keer was gevaccineerd en een boostervaccinatie had gehad”.

Dus eind september/begin augustus krijgt Fauci COVID. Dan krijgt hij op de een of andere manier het uiterst zeldzame West-Nijlvirus en wordt hij in het ziekenhuis opgenomen. Wat zijn de kansen?

In 2021 zei Fauci: “Als je je laat vaccineren, ben je beschermd” en “Als mensen zich laten vaccineren, kunnen ze zich veilig voelen, wetende dat ze niet besmet zullen raken.”

Hoe groot is de kans dat een man die duidelijk geen moeite heeft met liegen, opnieuw liegt?


Als u de artikelen van Dissident.one waardeert, kunt u HIER een donatie doen om de site in de lucht te houden.

Bron: https://dissident.one/giga-gevaccineerde-fauci-krijgt-op-de-een-of-andere-manier-last-van-het-uiterst-zeldzame-west-nijlvirus-na-een-covid-19-infectie

Imam: ‘In Nederland zijn moslims de baas – als het je niet bevalt, vertrek je maar’ (Video)

  september 19, 2024   18              Foto Credit: Rairfoundation.com B roeder Rahide heeft een duidelijke boodschap voor zijn  TikTok ...