maandag 26 augustus 2024

De mensen met het vaccin, daar is iets mee aan de hand


Bestaat shedding? Hebben we straks de pandemie van de gevaccineerden? Dat zou zorgelijk zijn. De bijsluiter van Pfizer telt inmiddels 571 pagina’s.

De mensen met het vaccin, daar is iets mee aan de hand. Volgens de media zijn zij beter beschermd tegen COVID-19. Daarom zijn we uit de lockdowns. Anders zaten we er nog steeds in. Zes jaar, volgens het AD. Goddank. Het wonder van de wetenschap.

571 pagina’s bijwerkingen. En niemand die het wil zien, niemand die het wil erkennen. Het is niet waar.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Staat het in de media?

Geen arts die kijkt naar de vaccinatie. Het ligt niet aan de vaccinatie, zeker niet. De oversterfte ligt niet aan de vaccinatie. Over de oversterfte mocht alles onderzocht worden, behalve vaccinaties.

Nu ligt er een onderzoek. Staat het in de media?

Sven Hulleman roept iedereen op dit onderzoek naar de redacties te sturen van de kranten die zeiden dat het vaccin veilig was, met de vraag of zij er een voorpagina-artikel aan gaan wijden. Kan dit onderzoek bij de NOS of bij Nieuwsuur besproken worden? Kunnen deze mensen even aan tafel bij whatever idiot die tegenwoordig avondshows doet?

Het wordt heel interessant, dit decennium

Dan zeggen ze: COVID is voorbij, opgelost door de vaccins.

Een toename van 410 procent van doden tijdens het sporten. Zal wel toeval zijn. Oh nee, climate change. Oh nee, tuinieren. Oh nee, het fluitje van de scheidsrechter.

“Het wordt heel interessant, dit decennium. Tot aan 2030.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Imam: ‘In Nederland zijn moslims de baas – als het je niet bevalt, vertrek je maar’ (Video)

  september 19, 2024   18              Foto Credit: Rairfoundation.com B roeder Rahide heeft een duidelijke boodschap voor zijn  TikTok ...