maandag 12 augustus 2024

‘Deel dit overzicht met je arts’: 40 procent serieuze meldingen van bijwerkingen na covidvaccinatie inmiddels VERWIJDERD

 



Data-analist Wouter Aukema wil dat alle artsen in Nederland precies weten welke reacties er na de coronavaccinaties gemeld zijn bij het Europees Geneesmiddelenagentschap (EMA). Hij heeft alle meldingen uit de database geplukt.

“Deel alsjeblieft dit overzicht met je arts. Informeer hen. Niet om hen te beschuldigen, maar om hen te attenderen op de signalen die het Lareb en College ter Beoordeling van Geneesmiddelen (CBG) verzuimen te melden,” aldus Aukema.

Het betreft hier officiële meldingen, met de dood tot gevolg.

In onderstaande video gaat Aukema in gesprek met Robert Malone over de situatie in Australië:

(Video verwijderd? Klik hier...)

Dat is gek?

Het team van Aukema beschikt over forensisch bewijs dat 40 procent van de serieuze meldingen inmiddels is verwijderd.

De data-analist telt 719 sterftemeldingen in Nederland. Dat terwijl bijwerkingencentrum Lareb tot 2 mei 683 meldingen heeft ontvangen. Aukema: “Dat is gek? Maar waar zijn dan de 36 overlijdens gebleven?”

Telkens meer

De meest gemelde bijwerkingen die tot sterfte hebben geleid: malaise, hartstilstand, vermoeidheid en benauwdheid (dyspneu).

En als je de levensbedreigende bijwerkingen eraan toevoegt: longembolie, hartinfarct en herseninfarct.

Aukema wijst er nog op dat de reacties telkens meer worden. Zijn doel is simpel: hij wil dat je weet wat er gemeld werd.


Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Ik wil dat alle artsen in Nederland precies weten welke reacties er zijn gemeld bij de bij patiënten die zijn overleden na de covid-prik in NL. Deelt u svp dit overzicht aan uw arts. Informeer hen. Niet om hen te beschuldigen, maar om hen te attenderen op de signalen die en verzuimen te melden. Weet dat dit officiële meldingen betreft. Met de dood tot gevolg. 2021 - juli 2022. In deze draad, ga ik telkens een stapje terug in ernst van de melding: Death, Life Threatening, Congenital Anomalies, Disabling, Hospitalisation, Other Serious. Side note: Dit betreft de stand van zaken per Juli 2022. Weet dat mijn team over forensisch bewijs beschikt, dat 40% van de serieuze meldingen inmiddels is verwijderd... 1/n
38,3K
Weergaven

Truth Be Told With Todd Callender, Esq: Destroy the Nanotech Within The Body

Ana Maria Mihalcea, MD, PhD     Sep 13, 2024 Truth Be Told Truth Be told vaxxchoice I was with Todd Callender Esq this morning dis...