maandag 12 augustus 2024

Journalist: dit is een oorlog, over 5 jaar zijn de mensen die de prik haalden ziek, arbeidsongeschikt of dood


De Amerikaanse bevolking wordt steeds zieker. Elke maand komen er een miljoen arbeidsongeschikten bij. Dat zei journalist Naomi Wolf in de podcast Dr. Drew.

Er is oversterfte en mensen zijn ziek. Daarnaast komen er 18 tot 20 miljoen mensen over de grens die niet gevaccineerd zijn en die afkomstig zijn uit totalitaire landen of vijandige landen, waarschuwde Wolf.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Vervangen

Ze wees erop dat ze verscheept worden naar ‘strategische punten’ in de Verenigde Staten, waar het geweld vervolgens escaleert. Velen van hen hebben banden met terreurorganisaties, stelde Wolf, die de Pfizer-documenten heeft doorgespit.

“Dit is een oorlog. Over vijf jaar zijn de Amerikanen die de injectie hebben gehaald ziek, arbeidsongeschikt of dood. Zij worden vervangen door een gezonde bevolking.”

Plan van de globalisten

Er is sprake van een oorlog tegen het Westen, er is een oorlog gaande tegen de Verenigde Staten, benadrukte de journalist. Het plan van de globalisten is om een einde te maken aan de VS als supermacht. En ondertussen worden in West-Europa de vrijheid van meningsuiting, grondrechten en rechtsstaat afgebroken, zei ze.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Truth Be Told With Todd Callender, Esq: Destroy the Nanotech Within The Body

Ana Maria Mihalcea, MD, PhD     Sep 13, 2024 Truth Be Told Truth Be told vaxxchoice I was with Todd Callender Esq this morning dis...