maandag 12 augustus 2024

Europa start grootschalige publieke tests voor ‘vaccinatiepas’

 augustus 12, 2024


      Northwest / Wikimedia / (CC BY-SA 4.0 DEED)

Verschillende landen in Europa nemen deel aan grootschalige publieke testen van de nieuwe “vaccinatiepas” van de globalistische Europese Unie (EU).

In september zullen vijf EU-landen de nieuw ontwikkelde Europese Vaccinatiekaart (EVC) testen, bericht Frank Bergman.

De EU is van plan om de EVC na de testfase uit te rollen over alle lidstaten.
Volgens de EU-functionarissen is de EVC “bedoeld om mensen mondiger te maken door al hun vaccinatiegegevens te consolideren op één gemakkelijk toegankelijke locatie”.
Het proefprogramma markeert een stap in de richting van de uitrol van de pas over het hele continent, die zal dienen ter vervanging van de vaccinatiepassen die tijdens de pandemie werden ingevoerd.

België, Duitsland, Griekenland, Letland en Portugal zullen de eerste (globalistische slaven - nvdr.) landen zijn die de nieuwe pas testen.

De pas zal worden uitgegeven in verschillende formaten, waaronder gedrukte passen, per post verstuurde exemplaren en digitale versies voor smartphones (Deze laatste zijn het EINDdoel - nvdr.).

Volgens Vaccines Today heeft het programma als doel om “de weg vrij te maken voor andere landen door de terminologie van vaccins te harmoniseren, een gemeenschappelijke syntaxis te ontwikkelen, de aanpasbaarheid in verschillende 'gezondheids'zorgomgevingen te garanderen en de EVC-implementatieplannen te verfijnen.”

De plannen zullen in 2026 openbaar worden gemaakt, waardoor “het EVC-systeem de pilotfases overstijgt en brede toepassing in alle EU-lidstaten mogelijk wordt.”

Volgens Vaccines Today wil het EVC-programma gebruik maken van “de lessen die zijn geleerd uit de COVID-19 pandemie” en “innovatie in vaccinatiemanagement” bevorderen.

Het vermeende doel van EVC is “het nemen van cruciale stappen in de richting van een meer 'veerkrachtige en gezondheidszekere' toekomst” (met als resultaat een verzwakte bevolking door de vaccinatieschades - nvdr.).


Het EVC is gebaseerd op het Global Digital Health Certification Network (GDHCN) van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO).

De EU en de WHO hebben het GDHCN in juni 2023 gezamenlijk gelanceerd om een wereldwijd interoperabel digitaal vaccinpaspoort te bevorderen.

Het GDHCN-systeem is gebaseerd op het digitale gezondheidscertificaat van de EU dat tijdens de pandemie werd gelanceerd.

Het zal systemen met slechts één doel, zoals het vaccinpaspoort, vervangen door verschillende elementen op één plaats samen te brengen.

Naast het EVC zal het GDHCN ook ondersteuning bieden voor “digitaal geld” – zoals een CBDC – en een sociale kredietscore, waardoor overheden individuen kunnen volgen via één eenvoudig netwerk. (Controle en onderdrukking van de burgers is het einddoel - nvdr.)

Vaccines Today beschrijft het GDHCN als een “burgergerichte methode om gegevens op te slaan en te delen”, in plaats van een systeem dat “uitsluitend afhankelijk is van volksgezondheidssystemen.”

Griekenland was het eerste Europese land dat voorstelde om een vaccinatiepas in te voeren.

Het vaccinatiepaspoort werd uiteindelijk omgedoopt tot de “Groene Pas” van de EU.
Griekenland werd later de eerste EU-lidstaat die een digitaal “Covid-paspoort” invoerde.

Samen met 14 partners uit negen landen coördineert de Universiteit van Kreta in Griekenland het EVC-project.

Het project wordt gevoed met 6,75 miljoen euro ($7,3 miljoen) aan belastinggeld uit het EU4Health programma van de ongekozen Europese Commissie (EC).

De EC is de uitvoerende macht van de EU.

Het programma stuit echter op een wijdverbreid verzet van vooraanstaande deskundigen.

De Nederlandse advocate Meike Terhorst heeft het proefprogramma aan de kaak gesteld.
Terhorst waarschuwt dat digitale vaccinatiepaspoorten/-kaarten een “directe bedreiging vormen voor onze vrijheid en ook voor de soevereiniteit van elke staat.” (de politiek pleegt landverraad door dit in te voeren - nvdr.) 


“Al onze bevoegdheden worden overgedragen aan de globalisten, de groep bankiers en investeerders,” zei Terhorst.

Catherine Austin Fitts, oprichter en uitgever van het Solari Report en voormalig assistent-secretaris van Huisvesting en Stedelijke Ontwikkeling van de VS, zei dat de plannen voor de EVC “een nieuwe stap zijn in de richting van het laten gelden van controle over arbeid en reizen, met als doel het controleren van middelen en bezittingen.”

“Het doel is financiële controle,” aldus Fitts. “Er is geen legitiem doel voor de volksgezondheid.

“De centrale bankiers verschuilen zich achter een gezondheidsverhaal – beleid zoals lockdown is een manier om de inflatie en de vraag naar middelen te beheersen als het monetaire beleid sterk inflatoir is.”

Experts brachten de uitrol van de EVC ook in verband met waarschuwingen van overheids- en gezondheidsfunctionarissen over de “volgende pandemie“, mogelijk veroorzaakt door de vogelgriep of een nog onbekende “Ziekte X“.

“Er worden veel stappen ondernomen om ons voor te bereiden op een vogelgrieppandemie”, aldus Fitts.

“Kip is de belangrijkste bron van vleeseiwit.

“Tot nu toe hebben experts die de vogelgriepclaims volgen mij verteld dat er 99 miljoen vogels zijn gedood in de VS en 500 miljoen wereldwijd.

“Vogelgriepvaccins zijn naar Europa verscheept.”
“Een vaccinatiepas kan worden gebruikt om mensen onder druk te zetten of te dwingen om nog een onnodige injectie te nemen.”

Volgens officiële EU-documenten begon de ontwikkeling van het EVC-programma in 2018.
Dat jaar kondigde Bill Gates’ Gavi, de Vaccine Alliance, tijdens de jaarlijkse bijeenkomst van het World Economic Forum (WEF) aan dat het de eerste internationale non-profit zou worden die zou samenwerken met het Center for the Fourth Industrial Revolution van het WEF.


“Naar mijn mening is [de EVC] gekoppeld aan het project van Gavi om digitale ID en vaccinatiebewijs te mengen,” waarschuwt de Franse wetenschapsjournalist en auteur Xavier Bazin.

In 2019 kondigde de ID2020 Alliance, samen met Gavi en de regering van Bangladesh, een nieuw digitaal ID-programma aan.

Later werd bekendgemaakt dat het programma tot doel had ” biometrisch gekoppelde digitale ID’s te verstrekken aan zuigelingen wanneer ze routinevaccinaties krijgen.”

Gavi is opgericht en wordt gefinancierd door de Bill & Melinda Gates Foundation.
De organisaties van Gates werken nauw samen met de ID2020 Alliance, die de ontwikkeling van digitale ID heeft gepromoot.

“Voor degenen die vinden dat vaccinatie een medische procedure is die altijd een vrije keuze moet blijven, is de Europese Vaccinatiepas echt griezelig en moet je je ertegen verzetten,” voegde Bazin eraan toe.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 
Bron: https://www.frontnieuws.com/europa-start-grootschalige-publieke-tests-voor-vaccinatiepas/

Truth Be Told With Todd Callender, Esq: Destroy the Nanotech Within The Body

Ana Maria Mihalcea, MD, PhD     Sep 13, 2024 Truth Be Told Truth Be told vaxxchoice I was with Todd Callender Esq this morning dis...