maandag 12 augustus 2024

MILJOENEN voorheen pro-vaccin fanatici zijn nu dogmatisch SKEPTISCH over het ooit krijgen van nog een ander vaccin, dankzij de dodelijke mRNA Stolsel Prikken

 08/09/2024 // S.D. Wells // 5,8K Weergaven

Tags: awakeningbadhealthbadmedicinebadscienceBig Pharmabiological weaponCelebrityCensored Scienceclot shotsDangerous MedicineJoe Roganmrna clotspandemicpharmaceutical fraudprogressrationalskepticsspike proteinvaccine damagevaccine deathvaccine injuryvaccine warsvaccines


Een van de meest populaire podcasters ter wereld, Joe Rogan, heeft een talent om geweldige vragen te stellen, maar totdat de Covid-vaccins zoveel mensen begonnen te decimeren, was ook hij ook pro-vax fanaticus. Hoe snel kunnen de geesten veranderen. Volg de wetenschap en de getuigenissen en zelfs de meest dogmatische supporters van elke prik die de CDC aanbeveelt ook volgen, en wat je krijgt zijn beschadigde mensen die het weten dat het zogenaamde “medicijn” vergif is. Achteraf is het makkelijk praten, zoals ze zeggen, en het anti-vax-advies komt nu vanuit alle hoeken, inclusief artsen, wetenschappers, slachtoffers van vaccingeweld en zelfs de meest populaire podcasters ter wereld.

“Vóór Covid had ik je verteld dat vaccins de belangrijkste uitvinding in de menselijke geschiedenis waren. Na Covid denk ik niet dat we naar de maan zijn gegaan. ” – Joe Rogan

Word wakker en ruik de giftige koffie, mensen. Dit is geen klein beetje kwik in de griep vaccins. Dit is geen residu van latex in de spuit uit de injectieflacondop. Covid mRNA-vaccins instrueren uw cellen om miljarden microscopische nanodeeltjes te creëren “piekeiwitten ” die bloedvaten verstoppen en stollen, waardoor chronische schade wordt verzaakt aan ALLE systemen in het lichaam. Deze mRNA-prikken zijn de nucleaire raketten van medische “munitie, ” de massavernietigingswapens en nu woorden honderden miljoenen vaccinfanaten over de hele wereld snel anti-vaxxers.

De populaire podcaster Joe Rogan heeft elke maand bijna 200 miljoen downloads van zijn podcast en heeft in totaal meer dan 10 miljard views van YouTube verzameld. Tijdens het uitvoeren van een van zijn stand-up comedy-routines, zei Rogan het ondenkbare over de vaccins. Het komt niet vaak voor dat een Hollywood-beroemdheid, beroemde acteur, komiek, sportcommentator en wereldberoemde podcaster vaccins opblaast omdat ze de tegenpool zijn van wat het medisch-industriële complex bij zweert, maar dat is precies wat er is gebeurd.

Vorig jaar interviewde Rogan Dr. Robert Malone, die hielp bij het uitvinden van mRNA-vaccins, en daarna probeerde het massamedia-complex (het nepnieuws) Rogan te vernietigen en zijn reputatie ervoor in diskrediet te brengen, waarbij hij verschillende clips uit de context liet zien waarin hij het “N ” -woord zei. Nu Rogan helemaal voor uit is gekomen en zegt dat hij nu niet alleen vaccins in twijfel trekt, hij denkt dat ze sinds het begin corrupt en vervalst zijn (en hij heeft natuurlijk gelijk). Rogan maakte geen grapje toen hij zei: “Vóór Covid had ik je verteld dat vaccins de belangrijkste uitvinding in de menselijke geschiedenis waren. Na Covid denk ik ... ik denk niet dat we naar de maan zijn gegaan. ”

Hoeveel Amerikanen twijfelen niet alleen aan vaccins of hebben er vragen over, maar ze hebben de kracht van de massavernietigingswapens die de mRNA-prikken hebben ontketend in hun lichaam, en de ravage die de spike-eiwitten hebben aangericht op het hart, de druk op het CZS en de promotie van kankertumoren, en NU willen ze NIETS van doen hebben met vaccins voor een lange, lange tijd, of nooit meer.

Vergeet “vaccin aarzeling ” en “vaccinscepticisme, ” dit gaat zo ver voorbij het simpelweg in twijfel trekken of twijfelen aan vaccins. Dit is het volledige besef dat vaccins ALTIJD een wapen van het medisch-industriële complex zijn geweest om de gezondheidsproblemen te veroorzaken die ze beweren te willen oplossen, alleen om nog te behandelen met meer chemicaliën, meer slangengif en meer QUACK Westerse voorgeschreven farmaceutische geneesmiddelen.

Realiseer je dat de ziekste mensen op aarde degenen zijn die dagelijks meerdere voorgeschreven medicijnen gebruiken, plus alle door CDC aanbevolen vaccins, en systematisch verliezen ze mettertijd steeds meer kwaliteit van leven.

Bookmark Vaccines.news bij je favoriete onafhankelijke websites voor updates op Long-Vax-Syndrome dat verandert op dit moment miljoenen pro-vaxxers in anti-vaxxers over de hele wereld. Deel de waarheid over vaccingeweld.

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

Pandemic.news

NaturalNews.com

https://www.naturalnews.com/2024-08-09-millions-pro-vaccine-zealots-now-dogmatically-skeptical.html

Truth Be Told With Todd Callender, Esq: Destroy the Nanotech Within The Body

Ana Maria Mihalcea, MD, PhD     Sep 13, 2024 Truth Be Told Truth Be told vaxxchoice I was with Todd Callender Esq this morning dis...