maandag 12 augustus 2024

Gevaccineerde kinderen zijn kanaries in de kolenmijn: ‘Dit is een dramatisch gegeven’


 Kinderen hadden geen enkele last van COVID-19, want er was geen enkele oversterfte in 2020 en 2021. Die was er pas in 2022, nadat een deel van de kinderen werd gevaccineerd, merkt statisticus Herman Steigstra op.

Hij noemt de gevaccineerde kinderen de kanaries in de kolenmijn. In 2022 schiet de oversterfte onder kinderen van 10 tot 19 jaar plotseling omhoog en ook in 2023 is er nog forse oversterfte.

In 2022 overleden er 72 kinderen meer dan normaal. “Je zult maar ouder zijn van één van deze 72 overleden kinderen. Ze deden het voor opa en oma, of om toch maar op vakantie te mogen en zo hun vrijheid terug te krijgen,” zegt Steigstra.

Dramatisch gegeven

In de leeftijdscategorie 10 tot 30 jaar was er in coronajaar 2020 juist sprake van ondersterfte, maar in de jaren daarna schoot de oversterfte omhoog. Datzelfde gold voor het aantal suïcides. In 2021 kan de oversterfte deels verklaard worden door suïcide onder jongeren.

Steigstra: “Een dramatisch gegeven gezien het feit dat corona hen niet trof in 2021.”

‘Iets anders’

Ook in 2022 was er oversterfte door suïcide bij jongeren, maar toen was er ook een even grote bijdrage van ‘iets anders’. “Nog een kanarie in de kolenmijn.”

“Dit zijn verschrikkelijke signalen. Er wordt niet op geacteerd door de volksgezondheidsbewakers,” stelde Anton Theunissen van website VirusVaria vast.

Op 14 juni 2021 waarschuwde het RIVM voor ernstige bijwerkingen van het Janssen-vaccin bij jonge mensen. Toch werden jongeren op alle mogelijke manieren in de verleiding gebracht om een prik te halen.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Truth Be Told With Todd Callender, Esq: Destroy the Nanotech Within The Body

Ana Maria Mihalcea, MD, PhD     Sep 13, 2024 Truth Be Told Truth Be told vaxxchoice I was with Todd Callender Esq this morning dis...