woensdag 11 september 2024

België in paniek nu verwacht wordt dat Orbán zijn belofte waarmaakt om illegalen naar EU-hoofdstad Brussel te transporteren

 september 11, 2024   8   

    Elekes Andor / Wikimedia / (CC BY-SA 4.0)

De oorlog over ongecontroleerde massale migratie is aan de gang in Europa, nu steeds meer landen de vernietiging van hun bevolking proberen aan te pakken door de instroom van mannen van meestal militaire leeftijd die chaos brengen in hun sociale structuur.

Misschien is niemand zo luidruchtig en actief geweest in deze oorlog als de Hongaarse premier Viktor Orbán, die zelfs zo ver ging om te zeggen: “Er is niet genoeg geld in de wereld om ons te dwingen massamigratie te accepteren en onze kinderen in de handen van LGBTQ-activisten te geven”, schrijft Paul Serran.

Nu neemt Orbán een bladzijde uit het ‘America First’-spelboek en staat hij op het punt om illegale migranten per bus naar de Euro-globalistische hoofdstad Brussel te sturen.

Ja, je leest het goed.

Dus, zoals te verwachten was, is België absoluut NIET blij.

De Belgische topambtenaar voor migratie bekritiseerde eergisteren (9) Hongarije voor het dreigen met het sturen van een buskonvooi migranten naar Brussel.

De stap is een vergelding voor het beleid van de Europese Unie, maar de ambtenaar suggereerde dat “ze aan de grens zouden worden tegengehouden.”

Associated Press bericht:

“Hongarije’s anti-immigranten regering gaf vrijdag aan dat het serieus is over een plan om asielzoekers gratis enkele reis naar Brussel te geven, een maatregel bedoeld om de Europese Commissie onder druk te zetten om zware boetes tegen het land te laten vallen voor zijn restrictieve asielbeleid.

In juni veroordeelde het Europees Hof van Justitie Hongarije tot het betalen van een boete van 200 miljoen euro (216 miljoen dollar) voor het voortdurend overtreden van de asielregels van het blok, en een extra 1 miljoen euro per dag totdat het beleid in overeenstemming is met de EU-wetgeving.

De commissie, de machtige uitvoerende macht van de EU, heeft haar hoofdkwartier in de Belgische hoofdstad.”

Voor de Belgische minister van Migratie, Nicole de Moor, ondermijnt het Hongaarse dreigement “de solidariteit en samenwerking binnen de Europese Unie.

Hij verklaarde dat België voorstander is van een gezamenlijk, gecoördineerd beleid, dat “de Europese waarden en internationale verplichtingen zou respecteren.”

“In een verklaring zei het kantoor van de Moor dat Hongarije’s doorgaan met het konvooi ‘een flagrante schending zou zijn van Europese en internationale overeenkomsten. België zal daarom geen toegang verlenen aan dergelijke migranten.”

Het is erg ironisch dat het van migranten houdende België de migranten aan de grens zal tegenhouden.

De EU-ambassadeur van België zal met zijn Hongaarse collega spreken over de dreiging.

De minister vraagt ook aan de Europese Commissie om hier krachtig stelling tegen te nemen.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws
https://www.frontnieuws.com/belgie-in-paniek-nu-verwacht-wordt-dat-orban-zijn-belofte-waarmaakt-om-illegalen-naar-eu-hoofdstad-brussel-te-transporteren/

Imam: ‘In Nederland zijn moslims de baas – als het je niet bevalt, vertrek je maar’ (Video)

  september 19, 2024   18              Foto Credit: Rairfoundation.com B roeder Rahide heeft een duidelijke boodschap voor zijn  TikTok ...