rsz kinderen zonder toekomstEchte artsen en wetenschappers krijgen geen podium bij de zogenaamde ‘kwaliteitsmedia’, simpelweg omdat dit te gevaarlijk is.

De waarheid is levensgevaarlijk voor hen die verantwoordelijk zijn voor de ramp met de toekomstige generatie.


Helaas zijn degen die via hun geheime clubs in de achtergrond aan de touwtjes trekken ook degenen die vinden dat er te veel mensen op deze wereld rondlopen.

Er lopen op dit moment heel wat mensen op aarde rond en als je dat aantal drastisch wil reduceren zonder dat iedereen dat direct door heeft, dan moet je slim zijn.

Ze hebben daar natuurlijk heel lang over nagedacht en Jaques Attali, de mentor van Macron, liet in 1981 al weten waar ze aan dachten.

"In de toekomst zal het een kwestie worden om een manier te vinden om de wereldbevolking te reduceren. Wij zullen beginnen met de ouderen, want zodra ze boven een leeftijd van 60-65 komen, dan leeft een mens langer dan hij produceert en wordt een dure kostenpost voor de maatschappij".

"Wij zullen iets vinden of het veroorzaken, een pandemie die een bepaald deel van het volk treft, een echte economische crisis of niet, een virus dat alleen de dikken en de ouderen zal treffen, het maakt niet uit, de zwakken zullen het niet overleven, en bange en domme mensen zullen het geloven er erom vragen om behandeld te mogen worden".

"Wij moeten ervoor zorgen dat wij de geplande behandeling klaar hebben, een behandeling die de oplossing zal zijn".

En toen kwamen de ‘coronavaccins’.

Onlangs schreven wij een onthutsend artikel waarin Naomi Wolf uit de doeken doet hoe Pfizer heel goed wist dat hun ‘veilige en effectief vaccin’ enorme schade kan aanrichten bij vooral de voortplantingsorganen.

Dit betekent dan weer dat er in de nabije toekomst vooral in de Westerse wereld veel minder kinderen geboren zullen worden.

Daarmee heeft de sekte een deel van haar doelstelling bereikt in het reduceren van de bevolking.

Maar, daarnaast heb je natuurlijk de kinderen die al geboren zijn.

Het volgende is wat de Canadese oncoloog Dr. William Makis schrijft:

BREAKING NEWS:

Miljoenen COVID-19 mRNA gevaccineerde kinderen lopen nu een aanzienlijk verhoogd risico op TURBO KANKER.

De 16-jarige golfkampioene Madison Jane Smith stierf op 22 oktober 2023 na een gevecht met stadium 4 darmkanker.

Toen ik dit tragische feit voorlegde aan een live publiek van 18.000 inwoners van Alberta op 17 juni 2024 op het evenement, “An Injection of Truth”, werd het niet opgepikt door de media of zelfs de vrijheidsmedia.

Het werd niet opgepikt door Daniella Smith, de premier van Alberta, die live berichten ontving van het evenement, of van Adriana Lagrange,de minister van Volksgezondheid van Alberta die publiekelijk loog over mijn toespraak op het UCP-evenement en het misbruik van kinderen verdedigde.

Ik heb nog nooit een 16-jarige gezien bij wie dikkedarmkanker stadium 4 werd vastgesteld.

Maar iedereen moet de komende 5-10 jaar voorbereid zijn op overvolle afdelingen in ziekenhuizen waar ze kinderen met kanker behandelen.