woensdag 11 september 2024

Elon Musk betrapt op samenzwering met WEF om soevereiniteit uit te roeien

11 september 2024

    The White House from Washington, DC / Wikimedia / (Public Domain)

Terwijl Elon Musk een publieke show opvoert op Twitter en zichzelf afschildert als een van de gewone mensen, voorziet hij achter de schermen de elites van de wereld van de technologie die ze nodig hebben om te infiltreren in onze geest – om zo de weg vrij te maken voor de totale controle en onderwerping van de mensheid waarnaar ze hunkeren.

Voor degenen die de ontwikkelingen achter de schermen echt observeren, is het gedrag van Musk geen verrassing, schrijft Baxter Dmitry.

Want in werkelijkheid is Musk verre van het self-made, onafhankelijke buitenbeentje dat hij beweert te zijn.

Velen realiseren zich niet dat Musk in 2008 een Young Global Leader van het World Economic Forum was en afstudeerde in dezelfde klas als Emmanuel Macron, Jacinda Ardern en Justin Trudeau – die allemaal extreem-linkse autoritaire leiders werden in door het WEF geïnfiltreerde landen.

Musk heeft de afgelopen jaren geprobeerd afstand te nemen van Klaus Schwab, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan – vooral omdat zijn broer Kimbal, met wie hij nauwe banden heeft, een actief lid is van het WEF.

Tot overmaat van ramp is Linda Yaccarino, de vrouw die hij aanstelde als CEO van X, ook nauw betrokken bij het WEF.

Dus wie is Elon Musk eigenlijk? Zet hij zich echt in voor het herstel van de vrijheid van meningsuiting? En wat is zijn echte agenda?

Musk is een meester in PR en haalt voortdurend de krantenkoppen over de hele wereld. De ene dag bouwt hij elektrische auto’s, de volgende lanceert hij raketten naar Mars. Hij heeft tien kinderen, is de rijkste man op aarde en kan binnenkort ’s werelds eerste biljonair worden.

In november 2022 markeerde Musk zijn aankoop van Twitter door op Heidi Klums Halloweenfeest te verschijnen in een outfit met Satanisch thema, vergezeld door zijn moeder, Maye Musk.

De rode en zwarte outfit die Musk droeg had een afbeelding van Baphomet in de borstplaat gekerfd met een omgekeerd kruis tussen zijn horens.

Maye Musk leek zich helemaal op haar gemak te voelen met haar zoon in een Satanische outfit. Ze heeft tenslotte haar eigen geschiedenis met Satanische outfits en flagrante Illuminati-symboliek.

Ondanks dat Musk hints laat vallen over wie hij dient, heeft hij een legioen aanhangers die geloven dat hij, ondanks dat hij op weg is om een biljoen dollar te verdienen, op de een of andere manier buiten het corrupte systeem staat.

Hij is toch zeker niet… één van hen?

Laten we het bewijs eens bekijken.

Musks steun voor een transhumanistische toekomst komt overeen met de visie van Klaus Schwab, zoals beschreven in zijn boek “De vierde industriële revolutie.”

Schwab onderzoekt hoe de fysieke en digitale werelden zouden kunnen samensmelten en “ideeën over wat het betekent om mens te zijn uit te dagen.”

In 2016 richtte Elon Musk Neuralink op, een bedrijf dat als doel heeft het menselijk brein met computers te verbinden. Het bedrijf ontwikkelt een hersenchip met ultrahoge bandbreedte om mensen, computers en kunstmatige intelligentie met elkaar te verbinden, wat Musk “een Fitbit in je schedel met kleine draadjes” noemt.

Tijdens zijn optreden op de World Government Summit in 2017 begon Musk te zingen uit het gezangboek van de globalisten en verklaarde hij dat naarmate de mensheid afhankelijker wordt van technologie, mensen eenvoudigweg moeten samensmelten met machines.
Musk vertelde het publiek op de top: “Tot op zekere hoogte zijn we al een cyborg.”

Voor Musk is het slechts een stap om een cyborg te worden – een supermens met zowel biologische als technologische krachten. Denk aan Iron Man.

We houden allemaal van een goede superheldenfilm, maar iedereen die er wel eens een heeft gezien, weet wat er gebeurt met de onschuldige omstanders. Mary Shelley waarschuwde ons hier meer dan 200 jaar geleden al voor.

Later in zijn toespraak op de World Government Summit begon Musk zijn ware ik te onthullen en verwoordde hij precies dezelfde gevoelens als WEF-oprichter Klaus Schwab, die al lang geobsedeerd is door de integratie van machines in de mensheid om een goddelijke status te bereiken.

Volgens Schwab en zijn metgezellen is God dood, is Jezus nepnieuws en verandert de elite zichzelf nu in goden.

Musk legde uit dat AI zich zo snel ontwikkelde dat mensen, om goden te worden, zouden moeten fuseren met digitale intelligentie om een soort AI-mens hybride te worden. Hij zei: “Na verloop van tijd zullen we waarschijnlijk een nauwere samensmelting zien van biologische intelligentie en digitale intelligentie.”

“Een interface met een hoge bandbreedte naar de hersenen zal iets zijn dat helpt om een symbiose te bereiken tussen menselijke en machinale intelligentie en misschien het besturingsprobleem en het bruikbaarheidsprobleem oplost.”

In 2020 toonden Musk en Neuralink hun succes in het bereiken van een symbiose tussen een dier en machine door het implanteren van een chip in varkens, met mensen als hun volgende doel.

Musk schepte op dat Neuralink op een dag mensen in staat zal stellen om herinneringen te uploaden, op te slaan en op te halen tussen lichamen en apparaten. Musk zei: “In de toekomst zul je in staat zijn om herinneringen op te slaan en opnieuw af te spelen.”

“Dit klinkt natuurlijk steeds meer als een Black Mirror-aflevering,” vervolgde hij, “maar in wezen zou je alles wat in het geheugen is gecodeerd kunnen uploaden als je een interface voor je hele brein hebt. Dus je zou in principe je herinneringen als back-up kunnen opslaan en herstellen.”

“Uiteindelijk zou je ze kunnen downloaden in een nieuw lichaam of in een robotlichaam.”

Als een geheugen kan worden gedownload en geüpload naar een nieuw lichaam, dan kan het zeer zeker worden gewist of anderszins gewijzigd, en hier is de kick… het slachtoffer zal nooit het verschil merken.

Dankzij de technische doorbraken van Young Global Leader Elon Musk zal de vierde industriële revolutie van Klaus Schwab geen onderscheid maken tussen je digitale, fysieke of biologische zelf.

De elite zal goden zijn en gewone mensen zullen simpelweg worden uitgewist.
Vraag jezelf eens af: moeten we echt toestaan dat de man die nauwe banden heeft met het World Economic Forum en die elk jaar spreekt op de World Government Summit, de herinneringen en ervaringen van mensen controleert?

Dit is de man die in 2020 rNA-microfabrieken bouwde om de productie te versnellen van experimentele Covid-19 mRNA-vaccins die daarna in de armen van vijf miljard mensen zouden worden gepompt en wereldwijd een ongekende piek in sterfte zouden veroorzaken.

Dit is ook de man wiens ex-vrouw hem vertelde Twitter te kopen zodat hij het kon “verwijderen” en die voor zover we weten alle “waarheidsvinding” op het platform traceert.

Dit is ook de man die wordt verdedigd door Alan Dershowitz, de medewerker van Jeffrey Epstein die er officieel voor pleit dat we de toestemmingsleeftijd moeten verlagen naar 14 jaar.

Over Epstein gesproken, Musk werd ook betrapt op liegen over het feit dat hij gefotografeerd was met Epstein’s partner-in-crime en kindermisbruiker, Ghislaine Maxwell.
Volgens Musk heeft hij Maxwell nooit ontmoet en hij beweert dat ze hem op deze foto gewoon aan het photobombing was.

Maar andere gasten op het feest vertelden een heel ander verhaal.

En hoe dan ook, Jeffrey Epstein heeft zijn broer Kimbal gekoppeld aan een vriendin uit een van de flatgebouwen waar hij jonge meisjes onderhield om te pimpen aan de elite om chantagemateriaal te verzamelen.

Niets te zien hier, mensen.

Over pooiers gesproken, Musk wilde Oprah Winfrey in de raad van bestuur van Twitter zetten omdat hij blijkbaar haar “wijsheid over de mensheid” respecteert .

Ja, we hebben het over dezelfde Oprah wiens beste vrienden de afgelopen jaren allemaal zijn ontmaskerd als pedofielen en sekteleiders op het gebied van kindersekshandel.
Geen wonder dat Musk vastbesloten is om de droom van Klaus Schwab te verwezenlijken door controle te krijgen over de technologie waarmee de elite het geheugen van iedereen op aarde kan herschrijven.

Klaus Schwab legt uit dat deze chips een “directe communicatie tussen onze hersenen en de digitale wereld” zullen zijn . Hij gelooft dat we een soort “samensmelting van de fysieke, digitale en biologische wereld” zullen zien , met andere woorden, transhumanisme.

Hoewel het sindsdien van het internet is verwijderd, verklaarde Schwab stoutmoedig dat in 2026 de hele mensheid “gehersenspoeld” zou zijn.

In 2021 pochte Musk dat Neurlink op koers lag om dit doel te bereiken in een verontrustende video waarin hij beweerde dat een 9-jarige mannelijke makaakaap genaamd Pager pingpong speelt met zijn eigen gedachten.

Volgens de video werden Neuralinks aan elke kant van de hersenen van Pager geplaatst.

De links volgen de delen van de hersenen die gericht zijn op hand- en armbewegingen en registreren de neurale activiteit.

Musk bevestigde toen dat hij tegen het einde van het jaar zou beginnen met het testen van hersenimplantaten bij mensen, ondanks het feit dat de meeste van zijn hersengechipte laboratoriumapen ofwel stierven ofwel hun eigen vingers afkauwden en gruwelijk moesten lijden, waaronder het boren van gaten in hun schedel.

Dit is de akelige realiteit van de toekomst voor de mensheid die Klaus Schwab en zijn trawanten voor ogen hebben voor gewone mensen.

Sommige dingen veranderen niet. Veel mensen kregen mRNA ingespoten voor een ijsje.

Dr. Anthony Fauci had zijn beagles en Musk had zijn apen. Helaas gebruikten beide mannen dieren als opmaat voor hun experimenten op het menselijk ras.

Musk is op zijn beurt overgegaan op experimenten op mensen, in een poging om de wereldwijde elite te voorzien van de technologie om zichzelf in goden te veranderen terwijl hij de rest van de mensheid gevangen houdt.

Musk speelde voor de galerij toen hij de beroemde uitspraak deed dat zijn voornaamwoorden Prosecute/Fauci waren. In werkelijkheid zitten deze twee globalisten in hetzelfde team.

Globalisten haten soevereiniteit. Denk aan het tot mislukken gedoemde pandemieverdrag van de Wereldgezondheidsorganisatie. De elite werkt aan de vernietiging van naties en controle over elk aspect van het menselijk leven door de mensheid tot slaaf te maken in een transhumanistische gevangenis.

Vorige week verwijderde Musk’s X platform het grijze vinkje dat de soevereiniteit van de natie Joseon markeerde, waarmee hij een globalistische minachting voor soevereiniteit blootlegde en serieuze vragen opriep over zijn ware motieven.

Joseon is de niet-territoriale opvolgerstaat van het Joseon Rijk, opgericht in 1392, met een rijke en roemruchte geschiedenis. Als ’s werelds eerste soevereine cybernatie die door een VN-lidstaat is erkend, is de stap van Musk om de soevereiniteit van Joseon aan te vechten bijzonder belangrijk.

Dit zijn donkere en verraderlijke tijden voor de mensheid. Ondanks de verzekeringen van de mainstream media, heeft de globalistische elite die in Davos bijeenkomt niet het beste met ons voor. Ze zijn niet toegewijd aan het verbeteren van de toestand van de wereld.

Ze willen hun eigen leven verbeteren en de rest van ons veroordelen tot een vorm van technologische slavernij, zonder bezit, privacy of vrije wil.

Video Link: https://rumble.com/v5efc6l-elon-musk-caught-plotting-with-wef-to-eradicate-sovereignty.html


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.
https://www.frontnieuws.com/elon-musk-betrapt-op-samenzwering-met-wef-om-soevereiniteit-uit-te-roeien/

Imam: ‘In Nederland zijn moslims de baas – als het je niet bevalt, vertrek je maar’ (Video)

  september 19, 2024   18              Foto Credit: Rairfoundation.com B roeder Rahide heeft een duidelijke boodschap voor zijn  TikTok ...