woensdag 11 september 2024

Je bent jarenlang voorgelogen: de schokkende waarheid over nicotine

 


Nicotine is buitengewoon effectief gebleken tegen corona, zei dr. Bryan Ardis in gesprek met Laura-Lynn Tyler Thompson.

Ardis verwees naar een ziekenhuis in Wisconsin waar in 2021 een afdeling vol lag met COVID-19-patiënten die rookten. Een arts had gelezen dat rokers het minste risico op corona liepen. Aangezien mensen in het ziekenhuis niet mogen roken, vroeg hij zich af wat er zou gebeuren als ze wel mochten roken.

Hij besloot een nicotinepleister op hun arm te plakken en wat gebeurde er? Alle patiënten genazen en mochten na vijf dagen weer naar huis.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Doelbewuste leugen

Nicotine is het geneesmiddel tegen corona, benadrukte Ardis. Hij wees erop dat allerlei landen nu hebben aangekondigd dat nicotine- en tabaksproducten tegen 2030 niet langer commercieel verkrijgbaar zullen zijn. Er is een reden waarom ze dat doen, zei hij.

De overheid beweert dat nicotine verslavend en schadelijk voor de gezondheid is, maar volgens dr. Ardis is dat een doelbewuste leugen.

Nicotine uit de tabaksplant gaat parkinson tegen, evenals alzheimer, MS, artritis, diabetes en autisme. Daarnaast helpt nicotine om hersentumoren te bestrijden, blijkt uit onderzoek dat tijdens de pandemie is uitgevoerd.

Je kunt niet verslaafd raken aan nicotine

Wist je dat groenten zoals tomaten, selderij, bloemkool, paprika en aubergine nicotine bevatten?

En schrik niet: wist je dat aardappelen nicotine bevatten? Elke keer als je aardappelen eet, krijg je nicotine binnen. Waarom maken ze ons bang voor nicotine als het in onze groenten zit? Waarom zeggen ze alleen dat het in tabak zit? Als nicotine echt verslavend was, zou je verslaafd zijn aan aubergine, bloemkool of selderij. Heb jij collega’s die af en toe een selderijpauze nemen?

Je kunt niet verslaafd raken aan nicotine, zei Ardis. Tot die conclusie kwamen ook Harvard-wetenschappers in 2015 na het bestuderen van 7 miljoen documenten van tabaksreuzen.

Elk virus op aarde

Hoe maken ze tabaksproducten dan verslavend, zul je je afvragen. Tabaksreuzen mogen talloze chemicaliën toevoegen aan hun tabaksproducten en een aantal daarvan zijn zeer verslavend.

Nicotine verslaat niet alleen corona, maar elk virus op aarde, zei Ardis nog.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Imam: ‘In Nederland zijn moslims de baas – als het je niet bevalt, vertrek je maar’ (Video)

  september 19, 2024   18              Foto Credit: Rairfoundation.com B roeder Rahide heeft een duidelijke boodschap voor zijn  TikTok ...