woensdag 11 september 2024

DODE MENSEN VLOEIBAAR gemaakt, daarna aan de bevolking gevoerd via meststoffen op gewassen

7 

     Foto Credit: Naturalnews.com

Je zou het onvrijwillig kannibalisme kunnen noemen, of je zou de term Soylent Green kunnen gebruiken, uit een klassieke dystopische film over mensen die zonder hun medeweten worden gevoed met hun eigen soortgenoten.

In 2019 waren we allemaal gewaarschuwd. “Menselijke compostering” werd gelegaliseerd in de staat Washington in Bill 5001 getiteld “Concerning human remains,” die de “natuurlijke organische reductie” van menselijke resten legaliseerde. Nee, we hebben het hier niet over gelatine, waarbij de ontaarde Amerikaanse voedselindustrie varkens-, koeien-, kalkoen-, kippen- en ander dierlijk kraakbeen, spieren en andere lichaamsdelen reduceert die mensen normaal niet eten, . We hebben het hier over het uitkoken en verbranden van dode mensen tot poeder, slib en compost om in de voedselvoorziening te stoppen, en niemand weet dat dit op dit moment gebeurt, schrijft S.D. Wells.

Alkalische hydrolyse, ook wel aquamatie genoemd, wordt gebruikt om menselijk vlees te reduceren voor het bemesten van voedsel, het besproeien van gewassen en als calciumfosfaat “vulmiddel” voor goedkope supplementen

Lijkschouwers en balsemers maken melding van een van de grootste gruwelijkheden die momenteel plaatsvindt met Amerikaans voedsel, water en goedkope supplementen. Alkalische hydrolyse, ook wel vloeibare crematie genoemd, is het ontbindingsproces van een menselijk lichaam met behulp van ultraheet water en een sterke basisoplossing. De mainstream media beweert dat er geen menselijk DNA, vlees of ziekteverwekkers over zijn na de grote smelting, maar wie gelooft er nu nog iets van wat Big Food beweert. Vergeet niet dat zij degenen zijn die zeggen dat canola-olie “gezond voor het hart” is en dat fluoride in kraanwater “goed is voor sterke tanden.” Tuurlijk.

Deze klokkenluider lijkschouwer zegt dat het recyclen van dode mensen in de voedsel- en watervoorziening in de meeste Amerikaanse staten gebeurt. Menselijke botten worden vermalen tot poeder en gebruikt als calciumfosfaat voor recepten die calciumtekorten “behandelen.”

Als je nog steeds niet gelooft dat dit gebeurt, vraag het dan aan Katrina Spade, de oprichtster en CEO van Recompose, een bedrijf dat dit vermalingsproces gebruikt als een “stedelijke, op de bodem gebaseerde, ecologisch vriendelijke stervensverzorgingsoptie. Dit wordt verder behandeld in de film Biosludged.

Wie lijdt er nu al aan de gekkemensenziekte, de menselijke versie van de gekkekoeienziekte? Is dat de reden waarom dementiegevallen sterk toenemen? Combineer dat met miljoenen spike-eiwitten in de medulla oblongata en wat krijg je? Mensen die het TV-nieuws geloven en stemmen voor een complete communistische overname – dat is wat je krijgt.

De miljardair-psychopathische globalisten van het World Economic Forum en de Atlantic Council willen dat iedereen de hele dag insecten en in laboratoria gekweekt Franken-vlees eet, en de enige manier waarop mensen dom genoeg zouden zijn om hiervoor te bezwijken is als ze al krankzinnig zouden worden van kannibalisme en het mRNA-klonterpriksyndroom.


Daarom is het van vitaal belang om biologisch voedsel te eten, je water te filteren, natuurlijke medicijnen te gebruiken en onafhankelijk waarheidsnieuws te lezen. Anders sta je misschien in de rij met de schapen in Kamala’s socialistische broodrijen en koop je wat Soylent Green dat nu te koop is bij elk bedrijf in Amerika. Bekijk de trailer van de film Soylent Green, met Charlton Heston in de hoofdrol, waarin dit allemaal werd voorspeld, zelfs reeds in het jaar 2022.

Kijk op Biosludge.news voor meer informatie over hoe de overblijfselen van dode mensen de toch al sterk vervuilde Amerikaanse voedselvoorziening verder verpesten. Stem je voedselnieuwsfrequentie vervolgens af op FoodSupply.news en krijg updates over meer giftige chemicaliën, versneden producten en vloeibaar gemaakte dode mensen die dagelijks aan ons worden gevoerd.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.
https://www.frontnieuws.com/dode-mensen-vloeibaar-gemaakt-daarna-aan-de-bevolking-gevoerd-via-meststoffen-op-gewassen/ 

Imam: ‘In Nederland zijn moslims de baas – als het je niet bevalt, vertrek je maar’ (Video)

  september 19, 2024   18              Foto Credit: Rairfoundation.com B roeder Rahide heeft een duidelijke boodschap voor zijn  TikTok ...