woensdag 11 september 2024

De Berlijnse politie trekt advies in en dringt er bij slachtoffers op aan om “luid te zingen ” terwijl ze worden neergestoken door migranten: “Het werkt niet ”

 09/09/2024 // Ethan Huff // 3,1K Weergaven

Tags: absurdBerlinbiasbig governmentfreedomgunsleft cultleftist policiesmigrantsPoliceResistSecond Amendmentself protectionsingstabbings



Openbare terugslag heeft de politie in Berlijn ertoe aangezet een officiële aanbeveling in te trekken dat slachtoffers van messen en andere fysieke aanvallen in de Duitse hoofdstad 'luid zingen' als een vorm van zelfverdediging.

Aangezien Duitsland geen tweede amendement heeft waardoor burgers vuurwapens mogen dragen voor hun eigen bescherming, is het volgens de Berlijnse politie het beste dat mensen die worden aangevallen, terugvechten door te proberen "de dader te irriteren door onverwacht gedrag zoals zingen".

"Een screenshot van onze homepage circuleert al een paar dagen, volgens welke we aanbevelen dat je in het geval van een aanval de dader irriteert door onverwacht gedrag, zoals zingen", luidt een recente tweet van wetshandhavers in Berlijn. 'Dit wordt onder meer aanbevolen door de beroepsverenigingen voor de psychiatrie.'

"Dit advies komt echter niet overeen met onze politie-ervaring en maakt daarom sinds 2023 geen deel meer uit van onze aanbevelingen. De flyer was al bijgewerkt, nu is onze website dat ook. "

(Related: Back in July, a Nigerian migrant grabbed a nine-year-old boy and stabbed two police officers in Germany. German courts then immediately released the culprit without prosecution.)

Ongeveer 60% van alle gewelddadige misdaden in Duitsland wordt gepleegd door illegalen

Het oorspronkelijke advies om te zingen als een vorm van zelfverdediging tegen gewelddadige aanvallen werd genadeloos online bespot. Veel mensen dachten dat het een soort grap was die niet serieus moest worden genomen.

Hoewel de Berlijnse politie vorig jaar hoorde dat het advies niet werkte, lieten ze het lange tijd op hun website staan voordat ze uiteindelijk bezweken voor alle spot door het weg te halen.

Elke dag in Berlijn zijn er dankzij de constante stroom illegale migranten die de economische grootmacht van Europa overspoelen, 10 mesaanvallen. Vorig jaar waren er in totaal 48.200 fysieke aanvallen in Berlijn, het hoogste cijfer in 10 jaar.

'Volgens de Berlijnse politie werden vorig jaar in de stad 3.482 mesaanvallen geregistreerd. In 918 gevallen raakten mensen ernstig gewond ', meldde een Europees mediakanaal. 'Meer dan de helft van de verdachten, 53,5 procent, had geen Duits paspoort.'

'Slechts 25 procent van de Berlijners heeft geen Duits staatsburgerschap, wat de onevenredig hoge rol van buitenlanders bij dergelijke misdaden aantoont. Bovendien blijkt uit de gegevens dat 16 procent van de 'Duitse' verdachten een dubbel paspoort heeft. Zelfs die Duitse verdachten met alleen een Duits paspoort, velen van hen hebben een buitenlandse achtergrond via hun ouders of grootouders. '

Ongeveer 60 procent van alle geweldsmisdrijven in Duitsland wordt gepleegd door illegale migranten, ondanks dat ze slechts 14,6 procent van de totale bevolking uitmaken – klinkt bekend?

Van het huidige totaal van 190.605 verdachten in heel Duitsland zijn er maar liefst 111.517 buitenlanders zonder Duits paspoort. Met andere woorden, illegale migranten zijn verantwoordelijk voor de overgrote meerderheid van de geweldsmisdrijven in Duitsland.

De Duitse migrantencrisis zorgt voor een heropleving van de publieke steun voor de populistische, rechts gerichte AfD-partij, die nu de op één na grootste politieke partij in Duitsland is. Het politieke establishment daar heeft veel gedaan om te proberen te voorkomen dat de AfD zelfs maar bestaat, maar het is sterker dan ooit met meer Duitsers die de rechtse politiek vandaag steunen dan ooit sinds 1945.

'Als ze' extreemrechts 'zeggen, bedoelen ze gewone mensen', merkte een commentator op hoe de bedrijfsmedia AfD graag 'extreemrechts' of 'fascistisch' noemen.

'Stel je voor dat je naar Tokio gaat en klaagt dat alle politieke leiders Aziatisch waren', schreef een ander over de hypocrisie van linksen die alleen eisten dat blanke landen hun leiderschap 'diversifiëren'.

"Ik ben een vrouwelijke AfD-kiezer uit West-Duitsland en ik stem op AfD omdat ze pro-vrede, pro-leven en pro-directe democratie en referenda zijn, die we tot nu toe niet hebben in Duitsland", schreef een ander.

Het migrantenexperiment leidt tot de decimering van Europa en andere overwegend blanke westerse landen. Lees meer over wat het doet met westerse samenlevingen in Collapse.news.

Sources for this article include:

Modernity.news

NaturalNews.com

https://www.naturalnews.com/2024-09-09-berlin-police-withdraw-advice-victims-sing-loudly-while-being-stabbed-by-migrants.html

Imam: ‘In Nederland zijn moslims de baas – als het je niet bevalt, vertrek je maar’ (Video)

  september 19, 2024   18              Foto Credit: Rairfoundation.com B roeder Rahide heeft een duidelijke boodschap voor zijn  TikTok ...