vrijdag 9 augustus 2024

Grote wereldwijde studie: Covid-prikken veroorzaakten ‘grootste niet-oorlog sterfte in 100 jaar’

augustus 9, 2024   10

    M Joko Apriyo Putro / Wikimedia (CC BY-SA 4.0 DEED)

De hoofdauteur van een groot wereldwijd onderzoek naar oversterftecijfers in 125 landen heeft zojuist alarm geslagen over de schokkende gevolgen van Covid mRNA injecties voor de mensheid.

Uit een nieuwe studie van een team Canadese onderzoekers naar oversterfte blijkt dat het aantal sterfgevallen dramatisch is gestegen sinds de COVID-19 pandemie.
Ze ontdekten echter dat patronen van oversterfte wereldwijd niet verklaard konden worden door het virus, inclusief long Covid, schrijft Frank Bergman.

Zoals Slay News eerder meldde, onderzocht de studie, uitgevoerd door onderzoekers van Correlation Research in the Public Interest, het over oversterftecijfer in 125 landen tijdens en na de pandemie.

Ze ontdekten dat sterftepatronen nauw correleren met het opleggen van beperkingen zoals lockdowns en met de uitrol van Covid mRNA-injecties.

Het onderzoek stelde vast dat pandemiegerelateerde beperkingen wereldwijd leidden tot 30 miljoen sterfgevallen.

Daarnaast ontdekten de onderzoekers dat 17 miljoen sterfgevallen kunnen worden toegeschreven aan de Covid mRNA-injecties.

De onderzoekers concludeerden dat “er niets bijzonders zou zijn gebeurd in termen van sterfte als er geen pandemie was uitgeroepen en als er niet was gehandeld naar aanleiding van de uitroeping.”

Joseph Hickey, Ph.D., één van de co-auteurs van het artikel en voorzitter van Correlation, heeft zojuist een nieuw interview gegeven met “The Defender In-Depth” waarin hij de bevindingen van de studie in meer detail bespreekt.

Hickey waarschuwt dat zijn onderzoek heeft aangetoond dat Covid-prikken en lockdowns verantwoordelijk zijn voor de “grootste niet-oorlogssterfte in 100 jaar”.

Hij legt uit dat “sterfte door alle oorzaken” verwijst naar “het aantal sterfgevallen zonder filtering naar de doodsoorzaak” gedurende een bepaalde periode.

“Ovesterfte” verwijst naar “het aantal sterfgevallen boven en boven wat voorspeld zou zijn” voor een bepaalde periode.

Hickey en de co-auteurs van de studie analyseerden ruwe gegevens van vóór de pandemie van 2015 tot 2019 en gegevens die werden verzameld tussen 2020 en 2023.

 

Hickey zei dat de gegevens, verzameld uit 125 landen, “een groot aantal extra sterfgevallen” lieten zien.

“We berekenen dat over de COVID-periode … ongeveer 0,39% van de wereldbevolking oversterfte.

“Dat is vergelijkbaar met ongeveer 0,97%” tijdens de Spaanse grieppandemie in 1918.
Hickey zei dat dit wereldwijd “de grootste niet-oorlog sterfte in 100 jaar” was.

Het onderzoek ontdekte ook dat patronen van oversterfte over de hele wereld “zeer heterogeen” waren, aangezien ze “aanzienlijk verschilden van land tot land”, tussen regio’s binnen hetzelfde land en tussen leeftijdsgroepen.

“Er zijn enkele landen die onmiddellijk na de afkondiging van de pandemie in maart 2020 een enorme piek hadden in … oversterfte die zeer scherp, zeer snel en zeer smal is,” zei Hickey.

“Maar dat gebeurt niet in alle landen. Er zijn buurlanden die dat helemaal niet hebben.”

“Er zijn landen die in heel 2020 geen oversterfte hebben en pas in 2021, wanneer de vaccins worden uitgerold, hebben ze plotseling een sterfteoverschot. En dat overschot kan een scherpe piek zijn, of het kan een verhoogd en aanhoudend plateau zijn.”

Hickey merkte op dat geen van de landen een sterfteoverschot had voordat de pandemie werd uitgeroepen en zei dat deze bevinding niet overeenkomt met de verspreiding van een dodelijk virus.

“Als je het model neemt van een nieuwe zeer dodelijke ziekteverwekker die zich over de wereld verspreidt, dan zou je deze zeer hoge mate van heterogeniteit niet moeten zien … het is gewoon niet verenigbaar met de hypothese van een bijzonder virulente speciale ziekteverwekker,” zei hij.

“Als er een specifiek virulent en gevaarlijk pathogeen was dat zich over de wereld verspreidde, zou het niet wachten op een politieke verklaring van een pandemie om oversterfte te veroorzaken,” voegde Hickey eraan toe.

In plaats daarvan “is een veel eenvoudigere, veel elegantere verklaring dat het verschillen zijn in nationaal beleid, nationale maatregelen van de een of andere soort die verantwoordelijk zijn voor deze zeer verschillende uitkomsten in oversterfte,” zei Hickey.

 

Hickey zei dat de studie van zijn team ook de Covid mRNA-injecties identificeerde als een significante bijdrage aan het sterftecijfer.

“Bij de vaccinaties wordt een product direct in het lichaam geïnjecteerd dat giftig kan zijn,” zei Hickey, die opmerkte dat dit het gevolg kan zijn van verschillende potentiële factoren.

“Als er immunosuppressie optreedt als gevolg van de vaccins, is dat dan te wijten aan het eigenlijke vaccinproduct en de interactie ervan met het lichaam, of is het te wijten aan iets eenvoudigers zoals … enkele duidelijk toxische bestanddelen zoals de kationische lipidemembranen die, wanneer ze worden geïnjecteerd, ertoe leiden dat je lichaam een toxische stof te verwerken krijgt?” zei hij.

“Of is het meer een gecompliceerde reactie van het immuunsysteem op het ontvangen van het spike-antigeen en de gedetailleerde immuunrespons die daarmee gepaard gaat?
“Er zijn veel vragen die volgen op die hypothese en dat moet in de toekomst heel zorgvuldig worden bestudeerd.”

Hickey zei dat de vaccin-gerelateerde gevolgen ook ongevaccineerde mensen kunnen hebben beïnvloed en dat er een wisselwerking kan zijn geweest met pandemie-gerelateerde beperkingen.

“Het is ook mogelijk dat als vaccins een immuunonderdrukkend effect hebben, mensen die gevaccineerd worden meer kans hebben om geïnfecteerd te raken met alledaagse ziekteverwekkers of alomtegenwoordige ziekteverwekkers,” zei Hickey.

“Als ze eenmaal geïnfecteerd zijn, kunnen ze vervolgens ongevaccineerde mensen infecteren, die ook aan enige immunosuppressie onderhevig kunnen zijn door de maatregelen en de stress die gepaard gaan met het uitrollen van vaccins.”

Pieken in oversterfte in de onderzochte landen “correleren zeer nauw” met pieken in vaccinatie in diezelfde landen, aldus Hickey.

“Australië is echt een opvallend voorbeeld waar in januari van 2022 – wat de zomer is in Australië, wanneer er normaal een dieptepunt is in sterfte door alle oorzaken – op precies dat moment was er een booster-uitrol, de eerste booster, en er is een zeer abnormale piek in sterfte op precies hetzelfde moment.”

 

Zijn analyse vond ook “geen duidelijk voordeel van de [COVID-19] vaccins”.

Hickey merkt op dat “de landen die het meest gevaccineerd waren, die de hoogste vaccinatiegraad hadden, uiteindelijk een aanhoudend oversterftecijfer hebben tot … 2023.

“Uiteindelijk wordt de oversterfte veroorzaakt door politieke interventies, door … volksgezondheidsmaatregelen die niet toegepast hadden moeten worden,” zei Hickey.

“En dat geldt ook voor de uitrol van vaccins, want er is overduidelijk geen bewijs dat de vaccins een overmaat aan sterfte hebben voorkomen of enig voordeel hebben opgeleverd.”

Hickey zei dat Correlation werkt aan meer “geweldig, interessant onderzoek”, waaronder een “uitgebreide studie van wat er gebeurde in het voorjaar van 2020 in … subnationale rechtsgebieden,, waarbij hij opmerkte dat zijn team daarmee al “enkele zeer interessante resultaten heeft geïdentificeerd.”

“In onze volgende artikelen die uitkomen, gaan we inzoomen op meer specifieke jurisdicties en dat worden weer grote artikelen, en daar werken we heel hard aan met ons team bij Correlation,” zei Hickey.

“We worden niet gefinancierd door overheden of bedrijven. Alle financiering die we krijgen is afkomstig van individuele donaties,” zei Hickey.

“Alles wat we kunnen doen is proberen de waarheid te achterhalen … We doen ons best om zoveel mogelijk te belichten.”

Kijk:

Video Link: https://rumble.com/v5968f1-pandemic-response-caused-more-excess-death-than-virus.html


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/grote-wereldwijde-studie-covid-prikken-veroorzaakten-grootste-niet-oorlog-sterfte-in-100-jaar/

Truth Be Told With Todd Callender, Esq: Destroy the Nanotech Within The Body

Ana Maria Mihalcea, MD, PhD     Sep 13, 2024 Truth Be Told Truth Be told vaxxchoice I was with Todd Callender Esq this morning dis...