vrijdag 9 augustus 2024

Memo WEF onthult plan om financiële grote reset in te luiden via valse rassenoorlogen

     Foto Credit: Thepeoplesvoice.tv

Het World Economic Forum in Davos heeft wereldwijde autoriteiten opgedragen om het vuur van de burgerlijke onrust aan te wakkeren en gemeenschappen tegen elkaar op te zetten totdat gewelddadige aderlatingen de norm worden en de straten van westerse steden rood zien van het bloed.

Als je dacht dat de Great Reset niet meer was dan een samenzweringstheorie, kun je misschien beter nog eens nadenken, bericht Thepeoplesvoice.

Volgens een rapport van het WEF zijn westerse landen verantwoordelijk voor de overgrote meerderheid van de wereldproblemen, waaronder klimaatverandering en kolonialisme, en in het belang van een rechtvaardige toekomst voor de wereld moeten landen als het VK, de VS, Canada en Australië op de knieën worden gedwongen om andere regio’s de kans te geven om op te staan.

Het WEF is geïnfiltreerd in linkse regeringen in westerse landen om te helpen met het plan en de resultaten spelen zich al voor onze ogen af.

Volgens de mensen binnen het WEF is de tijd gekomen om de poorten van de hel te openen.

Terwijl het Verenigd Koninkrijk afglijdt naar een burgeroorlog, met demonstranten en tegendemonstranten die elkaar naar de keel vliegen, en de Britse regering zich voorbereidt om een “staand leger” op het publiek los te laten, feliciteren de globalisten zichzelf met goed werk – en maken ze plannen om olie op het vuur te gieten dat in de Britse straten woedt.

Klaus Schwab heeft gezegd dat “we ons moeten voorbereiden op een bozere wereld”. Hij is geen profeet – hij kent gewoon het script.

Wanneer het WEF een bevel geeft, zijn leden van het Forum zoals Keir Starmer al in beweging.

De nieuwe Britse premier heeft geen tijd verspild met het uitrollen van de globalistische autoritaire tactieken en heeft plannen gemaakt om een “permanent leger” van “dienstdoende agenten” op te richten om de demonstranten tot onderwerping te slaan.

Zoals Starmer al liet doorschemeren in zijn persconferentie, gaat de Britse regering ook achter degenen aan die op social media kritiek uiten op de regering.

Dit is geen grap. De globalistische elite en hun handlangers aan de macht respecteren geen grenzen of de grondwet van de Verenigde Staten. Ze zijn zelfs van plan om social media-influencers in de VS te beschuldigen van de zwaarst mogelijke strafrechtelijke aanklachten, inclusief terrorisme.

Ze zijn al begonnen met het arresteren van Britse burgers voor Facebook-commentaren die ze afkeuren.

In het Verenigd Koninkrijk van Klaus Schwab kan oneigenlijk gebruik van het elektronische communicatieplatform, ook bekend als het plaatsen van antiglobalistische inhoud op social media, leiden tot een gevangenisstraf van zes maanden.

Net toen je dacht dat het niet erger kon worden voor burgers in de Westerse wereld, zei de mondiale elite “hold my beer”.

Het geweld in het Verenigd Koninkrijk is slechts een klein onderdeel van het uitgebreide plan om ons alles af te nemen wat we bezitten en de elite heeft haar hand laten zien.

We leven in kritieke tijden en de elite begrijpt dit beter dan wie dan ook. Je kunt meer plandemieën verwachten, sabelgekletter als Iran wordt gepositioneerd om de Derde Wereldoorlog met Israël te beginnen, moordaanslagen, valse vlaggen en psyops.

De elite gebruikt het geweld en de woede in de samenleving om eerder ondenkbare autoritaire maatregelen op het publiek los te laten.

Ze gebruiken de wanorde ook om de basis te leggen voor de financiële Grote Reset.
In juni 2023 publiceerde hedgefondsmanager David Rogers Webb een boek getiteld ‘The Great Taking‘.

Het boek beschrijft een wettelijk kader voor de inbeslagname van biljoenen dollars aan activa van publieke en private instellingen en gewone mensen zoals jij en ik. Het bevat primaire bronnen en een krachtig verhaal dat uitlegt hoe de elite de samenleving kan ondermijnen voor haar eigen doeleinden.


Webb schreef dat zijn boek gaat over het nemen van onderpand – alles.

Met andere woorden, we zullen niets bezitten.

Net als explosieven rond een afgekeurd gebouw worden schulden samengesteld om een implosie te veroorzaken. Degenen die de detonatie veroorzaken zullen hun rijkdom vergroten door de brokstukken leeg te roven.

Crises zijn niet toevallig. Ze worden veroorzaakt door mensen die zullen profiteren van het “herstel”.

Het is geen toeval dat Blackrock een deal van een half biljoen dollar heeft gekregen om Oekraïne “opnieuw op te bouwen” na de oorlog met Rusland die werd verlengd door Amerikaanse en NAVO-belangen die nauw verbonden zijn met Blackrock.

Net zoals het geen toeval was wie er profiteerde van de wederopbouw van Irak na de invasie en bezetting door Bush.

Net zoals de machthebbers vandaag fysiek geld proberen uit te roeien, roeiden hun voorgangers tientallen jaren geleden op strenge wijze papieren aandelencertificaten uit.

Ze gebruikten zelfs dezelfde argumenten om deze stappen te zetten.

Het uitbannen van papier zou “handiger” zijn, zeiden ze. Het zou misdaad tegengaan en transacties makkelijker maken voor klanten.

Dit mag dan wel een feitelijk zijn, maar het is niet de waarheid.

De echte redenen waarom de elite vastbesloten is om contant geld uit te bannen zijn kwaadaardiger en worden zelden aangehaald. Bewaking en confiscatie zijn geen verkoopargumenten die de meeste mensen zullen overtuigen.

Totdat er een crisis is.

Maar als er een komt, zullen de mensen iemand de schuld willen geven. En dat iemand anders de prijs betaalt.

De ineenstorting is de sleutel tot de Great Reset, net als het nieuwe digitale geld dat in het kielzog daarvan zal verschijnen.

In de woorden van Webb is de komende crisis “een doelbewuste strategie” van onderwerping om verzet te elimineren. Het gaat over “het leiden van de mensheid en het elimineren van zakken met veerkracht.”

Het enige wat nu nog nodig is, is een katalysator voor de crisis. Het aanhalen van een rentestrop rond met schulden overladen economieën die drijven op ongekend nepgeld en eindeloze nepactiva zou voldoende moeten zijn.

Denk je dat het geweld in de straten van Groot-Brittannië nu erg is? Wacht maar tot de geplande ineenstorting.

Central Bank Digital Currencies (of CBDC’s) – momenteel ontwikkeld door centrale banken die 114 landen vertegenwoordigen – zullen de enige bron van monetair levensonderhoud zijn.

Wanneer ze arriveren, zal de stortkoker gesloten zijn, met al het vee opgesloten in het slachthuis.

De staat zal elke transactie die iemand probeert te doen, kunnen toestaan, voorkomen, controleren en manipuleren.

Het zal totale controle zijn. Vrijheid zal verdwijnen. Zoals Webb zegt: “Je zult gehoorzamen als je wilt eten.”

De machtshongerige cabal, bestaande uit hechte families die zich bezighouden met kindermisbruik van meerdere generaties en massale mind control, is vastbesloten om soevereine naties omver te werpen. Maar hun plan voor wereldheerschappij mislukt en vanaf 2020 met de COVID zwendel begonnen ze Westerse naties en Amerikaanse burgers als doelwit te nemen.

Ze zijn wanhopig geworden en gaan voor bankroet. Ze slachten onschuldige Palestijnen af om een oorlog met Iran te ontketenen en offeren de bevolking van Oekraïne op om het uitzichtloos tegen Rusland op te nemen.

Deze inteeltfamilies worden oud en vechten voor hun leven. Er staat te veel voor hen op het spel om ooit op te geven, wat hen gevaarlijker maakt dan ooit.

Maar zij zijn met weinigen en wij met velen, en ze moeten gestopt worden.


Video Link:  https://rumble.com/v5a8db0-wef-memo-reveals-plan-to-usher-in-financial-great-reset-via-false-flag-race.html

--------------------

https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.
https://www.frontnieuws.com/memo-wef-onthult-plan-om-financiele-grote-reset-in-te-luiden-via-valse-rassenoorlogen/

Truth Be Told With Todd Callender, Esq: Destroy the Nanotech Within The Body

Ana Maria Mihalcea, MD, PhD     Sep 13, 2024 Truth Be Told Truth Be told vaxxchoice I was with Todd Callender Esq this morning dis...