vrijdag 9 augustus 2024

Schokkende nieuwe gegevens uit Singapore: Post -vaccinatie sterfgevallen blijven exploderen en sterk dalende geboorten

 

Het meest gevaccineerde land ter wereld kampt nu met een bevolkingscrisis.

Singaporese ambtenaren hebben geprobeerd het publiek te manipuleren, maar de cijfers liegen niet. Niet alleen schieten de sterfgevallen omhoog, maar ook de geboortecijfers kelderen, meldt VNN.

De oorzaak hiervan lijken de beruchte COVID-19-‘vaccins’ te zijn.

In 2021 daalde de natuurlijke bevolkingsgroei van Singapore (geboortes minus sterfgevallen)  met 13%. In 2022 daalde het nog verder naar  39,4%.

Deze daling is ongekend, vooral als je bedenkt dat het totale aantal COVID-19-doden in deze periode relatief laag was.

Maar hier wordt het nog verontrustender: Singapore stond medio 2022 wereldwijd op nummer één wat betreft oversterfte. Maar toen de cijfers verbazing begonnen te wekken, werd Singapore plotseling uit de  database van mortality.watch  verwijderd.

Om het nog erger te maken, werd een wet die onderzoek vereiste naar sterfgevallen die verband hielden met medische behandelingen in 2023 geruisloos ingetrokken. Precies op het moment dat mensen zich begonnen af ​​te vragen of de vaccins de oorzaak waren.

Het ministerie van Volksgezondheid beweert dat Singapore een van de laagste oversterftecijfers ter wereld heeft, maar de gegevens laten precies het tegenovergestelde zien. Singapore zit in de problemen en het verhaal van de overheid komt niet overeen met de werkelijkheid.

Hoe lang kan de waarheid nog verborgen blijven, nu het aantal geboorten in rap tempo daalt en het aantal sterfgevallen stijgt?

Lees de volledige uitsplitsing van deze gegevens op  de Substack-pagina van Aussie17.


Als u de artikelen van Dissident.one waardeert, kunt u HIER een donatie doen om de site in de lucht te houden.

Brin: https://dissident.one/schokkende-nieuwe-gegevens-uit-singapore-post-vaccinatie-sterfgevallen-blijven-exploderen-en-sterk-dalende-geboorten

Truth Be Told With Todd Callender, Esq: Destroy the Nanotech Within The Body

Ana Maria Mihalcea, MD, PhD     Sep 13, 2024 Truth Be Told Truth Be told vaxxchoice I was with Todd Callender Esq this morning dis...