vrijdag 9 augustus 2024

Nieuw-Zeeland legaliseert VACCINATIES onder dwang – weigeraars worden vastgebonden aan bedden en onder dwang geïnjecteerd

augustus 9, 2024   3

   TheDigitalArtist / Pixabay

Kun je je een dystopische wereld voorstellen waarin de witte jassen je mogen vastbinden en onder dwang injecteren met het gif dat volgens de regering op een bepaald moment nodig is? Zo’n wereld bestaat nu in Nieuw-Zeeland, waar net wetgeving is aangenomen die het gebruik van fysiek geweld om te vaccineren legaliseert.

Dr. Jonathan Engler tweette een screenshot – zie hieronder – waarin hij de specifieke passages in het wetsvoorstel benadrukt, zoals samengevat in een rapport, die artsen toestemming geven om een beroep te doen op ordehandhavers om hun patiënten schoppend en schreeuwend op een tafel vast te binden terwijl nabij staande injectienaaldhouders de luchtbellen loslaten en de injecties diep in het lichaam van de patiënt steken, schrijft Ethan Huff.

“Sectie 71A stelt dat een lid van de politie alles mag doen wat redelijkerwijs nodig is (inclusief het gebruik van geweld) om een medisch officier van gezondheid of een door de medisch officier van gezondheid gemachtigde persoon te helpen bij de uitoefening of uitvoering van bevoegdheden of functies onder sectie 70 of 71,” staat te lezen onder “Speciale bevoegdheden” op pagina 125 van het Nieuw-Zeelandse Pandemieplan: A Framework for Action.


Als een gedwongen vaccin schade toebrengt aan een Nieuw-Zeelander, is er geen rechtsmiddel vanwege de immuniteit van aansprakelijkheid van de fabrikant

Nog erger is het feit dat de gedwongen vaccins die Nieuw-Zeelanders moeten krijgen, ernstige bijwerkingen hebben die iemand kunnen verwonden of doden. En als dat gebeurt, is er geen beroep mogelijk omdat vaccinfabrikanten wettelijk gevrijwaard zijn van vervolging.

 

John Gideon Hartnett, PhD (@gideon195203) schreef op X dat het nabijgelegen Australië soortgelijke wetten heeft die de staat toestaan om iemand tegen zijn of haar wil, dus zonder geïnformeerde toestemming, te dwingen om vaccinaties te nemen.

“Bij ons staat er zelfs ‘verwijder ondergoed’,” legde Hartnett uit over wat de politie Down Under mag doen met vaccinweigeraars.

West-Australië, waar Hartnett blijkbaar woont, heeft trouwens gedurende de hele covid-“pandemie” een aantal van de strengste vormen van medisch fascisme ter wereld opgelegd, waaronder maskermandaten, gesloten grenzen, gedwongen quarantaine en andere vormen van medische vervolging.

Wat Australië deed was zowel de Emergency Management Act van 2005 als de Public Health Act van 2016 wijzigen om de controle over de voortschrijdende covid-noodbevoegdheden van de natie te onttrekken aan medische en gezondheidsdeskundigen en deze in plaats daarvan te geven aan de politiecommissaris, ook bekend als de State Emergency Coordinator.

“Het Westen is duisterder geworden,” schreef “Alex Becker” (@ZssBecker) op X over dit alles.

“Wanneer tirannie wet wordt, wordt rebellie plicht,” schreef een ander. “Ik herinner me dat ik dat ergens gelezen heb – lijkt van toepassing.”

“Dus ondanks alles wat er naar buiten is gekomen over de problemen met ziekenhuisprotocollen, de doodsjabloon en al het andere gaan ze gewoon 150 procent door alsof alles wat onthuld is nooit onthuld is?” vroeg een ander over de flagrante tirannie die nu in Nieuw-Zeeland wordt ontketend.

“Kiwi’s moeten zich verenigen voor een gemeenschappelijk doel, overleven,” suggereerde een ander over wat Nieuw-Zeelanders misschien zouden kunnen doen om te proberen terug te vechten tegen de tirannieke opleggingen van de staat.

 

“De elite met ondergrondse bunkers wil minder van jullie en meer van wat jullie hebben.”

Het is slechts een kwestie van tijd totdat gedwongen vaccinaties ook naar ons komen.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws

https://www.frontnieuws.com/nieuw-zeeland-legaliseert-vaccinaties-onder-dwang-weigeraars-worden-vastgebonden-aan-bedden-en-onder-dwang-geinjecteerd/

Truth Be Told With Todd Callender, Esq: Destroy the Nanotech Within The Body

Ana Maria Mihalcea, MD, PhD     Sep 13, 2024 Truth Be Told Truth Be told vaxxchoice I was with Todd Callender Esq this morning dis...