vrijdag 9 augustus 2024

Somaliër die zijn kamergenoot vermoordde met 111 messteken en hem onthoofdde ontsnapt tijdens begeleid verlof

 

De kwaadaardige elite importeert knettergekke moordenaars om ze in onze maatschappij los te laten.

Als ze dan doen waarvoor ze gehaald zijn, moorden, worden ze niet opgesloten in de gevangenis maar in psychiatrische inrichtingen, omdat ze knettergek zijn, waar ze begeleid verlof krijgen zodat ze weer kunnen ontsnappen en opnieuw kunnen moorden.

Het gemiddeld IQ in Somalië is ongeveer 60 dus ze zijn allemaal knettergek. 

Een derde van de Somaliërs is ook schizofreen

Die cijfers zijn algemeen bekend, net als de moord- en verkrachtingscijfers dus de elite kan niet beweren dat het een ongelukje is. Het is opzet !

Nius:

Een Somalische gewelddadige crimineel is donderdag ontsnapt tijdens een begeleide uitgang uit de psychiatrische afdeling van het districtsziekenhuis in Mainkofen, Beieren. Zoals de politie van Neder-Beieren aankondigde, was de man “extreem gevaarlijk”. Er wordt gezocht naar de 24-jarige. BILD  rapporteerde voor het eerst.

De voortvluchtige is Mursal Mohamed Seid. Hij werd in 2022 veroordeeld tot een psychiatrisch verblijf voor onbepaalde tijd nadat hij zijn kamergenoot, een 52-jarige, in de daklozenopvang met 111 steekwonden had vermoord en hem vervolgens had onthoofd.

Volgens de rechtbank heeft de verdachte doodslag gepleegd terwijl hij in staat van onvermogen verkeerde. De strafkamer achtte echter geen enkele moordfactor bewezen. “Het is onduidelijk of de verdachte, die aan schizofrenie leed, het besef van de kenmerken van de moord mentaal heeft kunnen bevatten”, zo werd destijds gezegd . Volgens de regionale rechtbank van Deggendorf geloofde Seid, die toen 22 was, dat zijn kamergenoot twee demonen had die hij moest doden. Volgens het rapport was de mesaanval zo gewelddadig dat de ingewanden van het slachtoffer naar buiten kwamen terwijl hij nog leefde.

De politie stelt gerust en wijst op een tijdige zoekactie

Volgens ooggetuigen cirkelde er sinds het middaguur een helikopter boven het Mainkofen-gebied. De politie van Neder-Beieren wilde tegenover NIUS geen commentaar geven op de verblijfsstatus of eerdere veroordelingen.

Bijzonder explosief: De dader vluchtte rond 15.00 uur, maar de politie hield informatie over de ontsnapping tot vroeg in de avond achter. Op vraag van  BILD  zei de woordvoerder van de politie van Neder-Beieren: “De zoektocht begon tijdig, onmiddellijk nadat de ontsnapping bekend werd. “Wij hebben recht gedaan aan het veiligheidsgevoel van de burger door het publiek zo snel mogelijk te informeren.”

Talrijke gebruikers op sociale media reageerden met een mengeling van verbijstering en amusement op de ontsnapping. “Duitsland is gewoon een land van clowns”, schreef een gebruiker.


Als u de artikelen van Dissident.one waardeert, kunt u HIER een donatie doen om de site in de lucht te houden.

Truth Be Told With Todd Callender, Esq: Destroy the Nanotech Within The Body

Ana Maria Mihalcea, MD, PhD     Sep 13, 2024 Truth Be Told Truth Be told vaxxchoice I was with Todd Callender Esq this morning dis...