vrijdag 9 augustus 2024

Poolverschuiving

 Karl Richter stelt dat de reactie van Iran op de Westerse godslastering tijdens de Olympische Spelen symbool staat voor het stervende Westen en de opkomst van nieuwe wereldmachten zoals Rusland, China en delen van de islamitische wereld.

augustus 8, 2024  24

 

   Foto Credit: Arktosjournal.com

De foto toont de reactie van het sjiitische Iran op de westerse godslastering bij de opening van de Olympische Spelen: in Teheran werd Leonardo’s beroemde Laatste Avondmaal, dat in Parijs werd bespot met holebi-, pedofiele en satanische symboliek, versierd met een Koranvers: “De Messias Jezus, zoon van Maria, is de Boodschapper van God.” (Soera 4, 171) Het is vreemd ontroerend, maar het bevestigt ook een ervaring die ik jaren geleden had in Libanon. In de sjiitische gemeenschappen rond Tyrus en Kana – het Bijbelse Kana – leven christenen en sjiieten in goede harmonie. Er is geen behoefte aan de vijandigheid die Israël en de meeste westerse leugenachtige media oproepen, schrijft Karl Richter.

De fronten zijn verschoven. De oude vijandbeelden gaan niet langer op. Niet alleen sinds gisteren. De grote verschuiving in waarden heeft de afgelopen dertig jaar plaatsgevonden, aanvankelijk onopgemerkt, maar nu is de omkering van waarden voor iedereen voelbaar: Europa, het Westen, is niet langer het baken van verlichting, rede en wetenschap – maar eerder het apocalyptische, satanische afscheid daarvan, een onsmakelijke beerput waarvan “normale” mensen zich alleen maar vol afschuw kunnen afwenden. Het is geen toeval dat de Turkse president Erdogan de Parijse ceremonie ook bekritiseerde als “perverse propaganda.” Hij benadrukte in een telefoongesprek met de paus dat dergelijke voorstellingen zowel christenen als moslims beledigen en een waarschuwingssignaal zijn voor het morele verval van de wereld. In het Westen zijn dergelijke volledig correcte beoordelingen beperkt tot een paar rechtschapen individuen zoals Viktor Orbán en Donald Trump.

Over het geheel genomen is het Westen, met zijn omgekeerde “waarden”, vandaag de dag een kankergezwel dat “uitzaait”. De rest van de wereld moet zich ertegen beschermen als het niet besmet wil raken. Kijk en zie: parallel aan het steeds grotesker wordende verval van het Westen hebben zich nieuwe centra van groei en verzet ontwikkeld: Rusland, China, India, delen van de islamitische wereld en zelfs Afrika. Bijna overal worden de traditionele waarden van samenleven – familie, identiteit, religie – nu beter bewaard dan in de beerputten van het Westen, die momenteel voor onze ogen imploderen. Een paar weken geleden had ik een lang gesprek met de Indonesische ambassadeur in Zwitserland. Hij wilde weten wat er in Duitsland gebeurde. Ik vertelde hem: zelfmoord. Een beleid van zelfmoord, uitgevoerd door de Amerikanen. Hij zag het ook zo.

 

Het is een veelzeggende analogie en waarschijnlijk geen toeval dat de verschuiving in waardewerelden en geopolitieke gewichten parallel loopt met de komende poolomkering van de Aarde. De bijbehorende verzwakking van het magnetisch veld van de Aarde valt samen met een elfjarig maximum in zonneactiviteit, wat resulteert in een verhoogde instroom van kosmische straling voor onze planeet (en haar bewoners!). De bijbehorende turbulentie zou geen verrassing moeten zijn. De ommekeer waar we getuige van zijn, is kosmisch van aard.

Voor ieder van ons is een onafhankelijk oordeel, niet beïnvloed door de mainstream, nu belangrijker en vitaler dan ooit. Het zal, net als na 2020, het kaf van het koren scheiden. Meer dan ooit ben ik ervan overtuigd dat iedereen precies krijgt wat hij verdient. Toeval bestaat niet. Dankzij de versnelling van gebeurtenissen die we nu meemaken, zou de grote, langverwachte afrekening wel eens eerder kunnen komen dan de meesten zich kunnen voorstellen.

Persoonlijk ben ik niet bereid om door het heersende krankzinnige regime gedreven te worden tot suïcidale en volstrekt onnodige confrontaties met Rusland, de islam, China of wie dan ook. Alleen gekken hunkeren naar oorlog met Rusland of Amerikaanse raketten op Duitse bodem. Alleen de volledig gehersenspoelde liegen dat Israël deel uitmaakt van Duitslands “nationale belang”. Niet ik – en niet de vele duizenden burgers die niets meer te maken willen hebben met de machinaties van het regime. Loop naar de hel. Ook hier geldt: ieder het zijne. Ik wil erbij zijn als de Bondsrepubliek Duitsland, samen met de “waarden van het Westen”, binnenkort uit het spel wordt gehaald. Hoe eerder ze vertrekt, hoe eerder er weer ruimte is voor Duitsland.

 



Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/poolverschuiving/

Truth Be Told With Todd Callender, Esq: Destroy the Nanotech Within The Body

Ana Maria Mihalcea, MD, PhD     Sep 13, 2024 Truth Be Told Truth Be told vaxxchoice I was with Todd Callender Esq this morning dis...