vrijdag 9 augustus 2024

Kijk: Wereldkampioen vaccineren kampt nu met een bevolkingscrisis


Wereldkampioen vaccineren Singapore kampt momenteel met een bevolkingscrisis. De autoriteiten houden de mensen leugens voor, maar cijfers liegen niet.

De oversterfte schiet omhoog terwijl de geboortecijfers kelderen. Het lijkt erop dat de COVID-19-‘vaccins’ de boosdoener zijn.

In 2021 nam de bevolkingsgroei in Singapore af met 13 procent en in 2022 zelfs met 39,4 procent. Deze afname is ongekend. In die periode was de coronasterfte relatief laag.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Verdwenen uit de database

Het wordt nog verontrustender. Halverwege 2022 had Singapore wereldwijd de hoogste oversterfte. Toen de cijfers wenkbrauwen deden fronsen, verdween Singapore plotseling uit de database.

Dat is nog niet alles. In 2023 werd stilletjes een wet geschrapt die bepaalt dat er onderzoek moet worden gedaan na ieder sterfgeval dat is gelinkt aan een medische behandeling.

Precies het tegenovergestelde

Het ministerie van Volksgezondheid beweert ondertussen dat de oversterfte in Singapore buitengewoon laag is, maar uit de data blijkt precies het tegenovergestelde. De realiteit staat haaks op het overheidsnarratief.

Hoelang kan de waarheid nog verborgen blijven?

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Truth Be Told With Todd Callender, Esq: Destroy the Nanotech Within The Body

Ana Maria Mihalcea, MD, PhD     Sep 13, 2024 Truth Be Told Truth Be told vaxxchoice I was with Todd Callender Esq this morning dis...