vrijdag 9 augustus 2024

Nanodeeltjes gemanipuleerd met magnetische velden kunnen hersenactiviteit en psychologie veranderen – onderzoek

augustus 9, 2024

 

     Image Credit: Yuichiro Chino / Getty

 Een onderzoek heeft aangetoond dat nanodeeltjes (nanomaterialen) die gemoduleerd worden met magnetische velden (magnetische neuromodulatie) de hersenen van muizen kunnen beïnvloeden, waardoor ze hun gedrag en eetlust veranderen.

“Hier presenteren we een magnetogenetische gereedschapskist op basis van nanomaterialen, in combinatie met Cre-loxP-technologie, om genetisch gecodeerde Piezo1-ionenkanalen selectief te activeren in gerichte neuronale populaties via het draaimoment dat wordt gegenereerd door de nanomagnetische actuatoren in vitro en in vivo,” aldus de studie in het gedeelte ‘Abstract’. “We demonstreren deze magnetische benadering met celtypen voor nauwkeurige controle op afstand en in ruimte en tijd van diepe neurale hersenactiviteit in meerdere gedragsmodellen, zoals bidirectionele voedingscontrole, neuromodulatie op lange termijn voor gewichtscontrole bij zwaarlijvige muizen en draadloze modulatie van sociaal gedrag bij meerdere muizen in dezelfde fysieke ruimte,” schrijft Sean Miller.

Nanomaterialen, ook wel nanodeeltjes genoemd, zijn slechts ongeveer 1 tot 100 nanometer groot, terwijl de dikte van een vel papier ongeveer 100.000 nanometer is.

Zichtbare lichtgolven variëren van ongeveer 400 tot 700 nanometer tussen het onderste en bovenste deel van het zichtbare spectrum (de regenboog) binnen het grotere elektromagnetische spectrum.

Daarom kunnen nanodeeltjes alleen worden gezien door er elektronen op af te schieten in plaats van licht, het proces dat elektronenmicroscopen gebruiken.

De mRNA Covid-vaccinaties zijn anders van opzet en aard, maar maken gebruik van lipide (vette) nanodeeltjes om gemodificeerd boodschapper-RNA in de ribosomen van de cellen af te leveren. Van deze technologie is bekend dat ze schadelijke gezondheidseffecten kan veroorzaken.

Van sommige nanodeeltjes is ook bekend dat ze in verband worden gebracht met beroertes, terwijl nanodeeltjes ook worden toegepast in de voedselvoorziening.

Het is niet bevestigd dat deze nanodeeltjes worden gebruikt voor mind control via modulatie met elektromagnetische frequenties, zoals die worden uitgezonden door zendmasten, maar de ontluikende technologie werd in 2015 besproken op The Alex Jones Show.

“Ze testten de ‘innovatie’ door ‘moederlijke’ instincten op te wekken bij hun vrouwelijke proefpersonen. In een andere test stelden de onderzoekers een testgroep van laboratoriummuizen bloot aan magnetische velden die ontworpen zijn om de eetlust te verminderen, wat leidde tot een verlies van 10 procent van het lichaamsgewicht, of ongeveer 4,3 gram,” aldus Belle Carter in Natural News. “De wetenschappers manipuleerden een complex netwerk van meer dan 100 miljard neuronen door een kleine actuator magnetisch te draaien om nanodeeltjes die in de hersenen van de muizen waren geïmplanteerd aan te trekken of te duwen. Volgens studies is dit netwerk cruciaal voor het begrijpen van cognitie, emotie en sociaal gedrag.”

Verwacht wordt dat de technologie gebruikt zal worden voor verder onderzoek naar de werking van de hersenen en voor de ontwikkeling van tweewegsystemen voor herseninterfaces – met andere woorden, systemen om gedachten te lezen en gedachten te implanteren.

“Dit is ’s werelds eerste technologie om specifieke hersengebieden vrij te besturen met behulp van magnetische velden’, zei Jinwoo Cheon, directeur van het IBS Center for Nanomedicine, in een verklaring. Cheon, een senior auteur van het onderzoek dat onlangs werd gepubliceerd in het tijdschrift Nature Nanotechnology, voegde eraan toe: “We verwachten dat het op grote schaal zal worden gebruikt in onderzoek om hersenfuncties te begrijpen, geavanceerde kunstmatige neurale netwerken, twee-weg [brein-computer interface] technologieën, en nieuwe behandelingen voor neurologische aandoeningen.”, aldus Millie Turner in The Sun.

 



Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/nanodeeltjes-gemanipuleerd-met-magnetische-velden-kunnen-hersenactiviteit-en-psychologie-veranderen-onderzoek/

Truth Be Told With Todd Callender, Esq: Destroy the Nanotech Within The Body

Ana Maria Mihalcea, MD, PhD     Sep 13, 2024 Truth Be Told Truth Be told vaxxchoice I was with Todd Callender Esq this morning dis...