dinsdag 10 september 2024

Het herstellen van de schade aan het onderwijs van kinderen door de lockdown zal de Britse scholen tot medio 2030 verstoren, aldus een rapport

09/09/2024

Je dacht dat er geen generatie kon zijn die homoseksueler, achterlijker en sociaal onhandiger was dan Generatie Z.

Ik weet het niet, misschien dacht je dat niet. Ik dacht eigenlijk dat de volgende generatie erger zou zijn.

Hoe dan ook, ze zijn veel erger.

Deze mensen kunnen zich niet eens voordoen als mensen.

De Guardian:

Volgens een nieuw rapport zal het herstel van de schade aan het onderwijs van kinderen als gevolg van de lockdowns en sluitingen als gevolg van de pandemie tot medio 2030 duren voordat het onderwijs in Engelse scholen wordt verstoord.

De analyse, gepubliceerd door de Association for School and College Leaders (ASCL), voorspelt dat de naweeën van de pandemie scholen in een reeks golven zullen treffen, waarbij verschillende leeftijdsgroepen verschillende oplossingen nodig hebben voor hun problemen met leren, gedrag en afwezigheid.

Tim Oates, de auteur van het rapport en een expert op het gebied van beoordeling, zei: “Terwijl middelbare scholen een toename melden van leesmoeilijkheden onder leerlingen in het zevende leerjaar, slechte persoonlijke organisatie en uitdagende interactiepatronen, meldt personeel op basisscholen zeer ernstige problemen van een gestopte taalontwikkeling, gebrek aan zindelijkheidstraining, angst in sociale ruimtes en verminderde uitvoerende functies.”

Oates zei dat het een vergissing was om te denken dat scholen zijn teruggekeerd naar de normaliteit van vóór de pandemie, waarbij “de enorme omvang en aanhoudende hardnekkigheid van de impact van Covid-19 op het onderwijs” wordt genegeerd. Herstel “zal een lange sleur zijn, geen wandeling in het park”, waarvoor “langdurige, slopende inspanning” en samenwerking tussen scholen, ouders en de overheid nodig is, voegde hij toe.

The Guardian heeft melding gemaakt van zorgen onder schoolleiders en deskundigen dat er in het komende schooljaar nog meer verstoringen in de klaslokalen kunnen optreden, aangezien een ‘gedragsbubbel’ van leerlingen die getroffen zijn door de lockdowns op de basisschool vanwege Covid de piekleeftijd voor schorsingen en verwijderingen bereikt.

Maar volgens het rapport van Oates is het zelfs zo dat baby’s die tijdens de pandemie worden geboren en nu voor het eerst naar de basisschool gaan, waarschijnlijk diepgaande gevolgen zullen ondervinden tijdens hun hele schoolloopbaan.

“De impact van Covid-19 is niet iets uit het verleden; het beweegt zich als een reeks verschillende golven door het systeem”, aldus Oates.

“Elfjarigen die te maken hebben met onderbroken leerprocessen, gaan naar de middelbare school met heel andere problemen dan kinderen die tijdens de pandemie zijn geboren en naar de basisschool gaan, en die acute ontwikkelingsbehoeften vertonen”, aldus Oates, directeur van assessmentonderzoek en -ontwikkeling bij de assessmentexamencommissie van de Universiteit van Cambridge.

Degenen die tijdens de pandemie zijn geboren, “lijken nu vatbaar te zijn voor fundamentele problemen in de cognitieve en sociale ontwikkeling”, zei hij, wat educatieve uitdagingen met zich meebrengt die “zich de komende vijf tot tien jaar zullen blijven voordoen, naarmate kinderen wier vroege ontwikkeling door de pandemie is beïnvloed, naar school gaan”.

Men moet niet vergeten dat dit met opzet is gedaan.

Ze deden het met opzet.

Dat doet er niet toe.

Het is niet zo dat er ooit iemand voor iets gestraft wordt.


Als u de artikelen van Dissident.one waardeert, kunt u HIER een donatie doen om de site in de lucht te houden.


Ze gaan het nog vaker doen:

Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:Telegram: t.me/dissidenteen     

Bron: https://dissident.one/het-herstellen-van-de-schade-aan-het-onderwijs-van-kinderen-door-de-lockdown-zal-de-britse-scholen-tot-medio-2030-verstoren-aldus-een-rapport

Imam: ‘In Nederland zijn moslims de baas – als het je niet bevalt, vertrek je maar’ (Video)

  september 19, 2024   18              Foto Credit: Rairfoundation.com B roeder Rahide heeft een duidelijke boodschap voor zijn  TikTok ...