dinsdag 10 september 2024

Kinderen kregen in de jaren 60 5 vaccinaties; nu dringt de CDC aan op 72 vaccinaties, de meeste vóór de leeftijd van 6 jaar

10/09/2024

 

Gezonde kinderen kregen in de jaren zestig in totaal vijf vaccinaties. Dat was meer dan genoeg om ze gezond, gelukkig en buiten gevaar te houden.

Tegenwoordig zegt het CDC dat kinderen minimaal 72 vaccinaties nodig hebben, waarvan de meeste in megadoses worden toegediend vóór de zesde verjaardag van het kind.

“De CDC staat bekend om het corrupt bevorderen van de belangen van Big Pharma,” schreef Dr. Simone Gold op X. “Dit schema moet verder worden onderzocht.”

TPV meldt:

Volgens deskundigen die in februari tijdens een rondetafelgesprek in de Senaat spraken over “Federale gezondheidsinstanties en het COVID-kartel”, hebben overheidsinstanties voor volksgezondheid geweigerd om gegevens te bestuderen of openbaar te maken die de gezondheidsresultaten van gevaccineerde en niet-gevaccineerde kinderen vergelijken.

Tijdens het rondetafelgesprek gaf Dr. Brian Hooker een overzicht van het vaccinatieschema voor kinderen in de VS en de uitbreiding ervan door de jaren heen.

“In 1962 kregen kinderen vijf vaccindoses. In 1986 werd het schema uitgebreid naar 25 doses van vijf verschillende vaccinformules.

“Kort na de goedkeuring van de National Childhood Vaccine Injury Act van 1986 werd de wet gewijzigd om … een aansprakelijkheidsschild op te richten ter bescherming van vaccinfabrikanten – en de termijn werd drastisch uitgebreid.”



Het vaccinatieschema is blijven uitbreiden. “Tegen 2023 werden 73 doses van 16 verschillende vaccinformuleringen gegeven aan kinderen tot 18 jaar”, zei hij, eraan toevoegend dat deze uitbreiding plaatsvond ondanks een gebrek aan veiligheidstesten. The Defender meldt:

“De FDA [US Food and Drug Administration] heeft deze formuleringen individueel alleen goedgekeurd met minimale en ontoereikende veiligheidstests, en de CDC [Centers for Disease Control and Prevention] heeft nooit het cumulatieve effect van het vaccinatieschema op de gezondheidsresultaten van kinderen getest”.

Tijdens de rondetafelconferentie ging Del Bigtree, CEO van het Informed Consent Action Network (ICAN), ook in op het gebrek aan voldoende testen.

“Geen van de 14 routinevaccins op het aanbevolen schema van de CDC … is ooit onderworpen aan langdurige dubbelblinde placebo-gebaseerde veiligheidstests voorafgaand aan de licentieverlening,”

 zei Bigtree. “Aangezien dit type test echt de enige manier is om vast te stellen dat een farmaceutisch product veilig is, is het misinformatie om te beweren dat de vaccins veilig zijn.”

Hooker zei dat onderzoek aantoont “dat voor elk kind dat gered wordt van de dood door COVID-19, er 30 kindersterfgevallen zijn die verband houden met het COVID-19-vaccin. Dus de risico-batenverhouding in termen van sterfte is 30 op 1.”

Volgens Bigtree is het aantal chronische ziekten bij kinderen aanzienlijk toegenomen.

“In de jaren 80, toen we 11 doses van ongeveer drie vaccins gaven, was het percentage chronische ziekten, waaronder neurologische en auto-immuunziekten, 12,8%. Toen we de wet van 1986 aannamen en de goudkoorts van vaccins explodeerde … schoot het percentage chronische ziekten, neurologische en auto-immuunziekten omhoog naar 54%,” zei hij.

Bigtree merkte ook op dat het laatste cijfer betrekking heeft op gegevens uit 2011-2012 en dat de situatie sindsdien mogelijk is verslechterd.

“We hebben geen idee hoe erg het sindsdien is geworden. Maar wat je hier ziet is de grootste achteruitgang in de volksgezondheid in de menselijke geschiedenis,” zei hij.

Bigtree noemde het hepatitis B-vaccin dat aan pasgeborenen wordt gegeven als voorbeeld.

“Het waarschuwingslabel vermeldt bijna 50 mogelijke bijwerkingen, waarvan er veel ernstig zijn, en dat is nog maar het eerste vaccin dat aan een baby wordt gegeven op de eerste dag van zijn leven,” zei hij. “De veiligheidsstudie voor dat hepatitis B-vaccin duurde slechts vier dagen en had geen placebovergelijking. Dat is geen wetenschap, dat is waanzin.”

“We hebben momenteel een rechtszaak lopen om dat vaccin te laten verwijderen totdat ze de juiste veiligheidstests hebben uitgevoerd,” zei Bigtree, verwijzend naar ICAN v. FDA, ingediend in maart 2020 bij de US District Court for the Southern District of New York. Er is nog een beslissing in behandeling.


Als u de artikelen van Dissident.one waardeert, kunt u HIER een donatie doen om de site in de lucht te houden.

Bron: https://dissident.one/kinderen-kregen-in-de-jaren-60-5-vaccinaties-nu-dringt-de-cdc-aan-op-72-vaccinaties-de-meeste-voor-de-leeftijd-van-6-jaar

Imam: ‘In Nederland zijn moslims de baas – als het je niet bevalt, vertrek je maar’ (Video)

  september 19, 2024   18              Foto Credit: Rairfoundation.com B roeder Rahide heeft een duidelijke boodschap voor zijn  TikTok ...