dinsdag 10 september 2024

Persconferentie: Prof. Dr. Shigetoshi Sano onthult verontrustend bewijs van de schadelijkheid van mRNA-vaccins: “DIT IS ONGEKEND !”

 10/09/2024

“MRNA-vaccins hebben verschillende bijwerkingen veroorzaakt. Deze zijn ongekend en leiden tot moeilijk te behandelen aandoeningen”.

Tijdens een persconferentie in Japan op 23 augustus 2024 gaf professor Shigetoshi Sano, plaatsvervangend vertegenwoordiger en speciaal benoemd hoogleraar aan de Universiteit van Kochi, verontrustende inzichten over de gezondheidseffecten van het COVID-19 mRNA-vaccin. Hij is de voormalige voorzitter van de Japanese Society for Cutaneous Immunology and Allergy (2019-2022) en is momenteel hoofdredacteur van het Journal of Dermatological Science (2023-heden), schrijft Aussie17.

Prof. Sano werd geïntroduceerd door Masako Ganaha, die zijn belangrijke bijdragen aan medisch onderzoek en zijn rol in het identificeren van van vaccins afkomstige spike-eiwitten bij patiënten met nawerkingen benadrukte. Prof. Sano ziet ongeveer 150 tot 200 patiënten per week en zijn uitgebreide ervaring in de dermatologie heeft hem gepositioneerd als een sleutelfiguur in het begrijpen van de potentiële schade van het mRNA-vaccin.

Prof. Sano uitte tijdens zijn presentatie ernstige zorgen en verklaarde: “Sinds de vaccinaties begonnen, hebben we steeds vaker een toename opgemerkt van zeer merkwaardige gevallen.” Hij categoriseerde de bijwerkingen die werden waargenomen door het mRNA-vaccin in vier hoofdtypen, waarbij hij benadrukte dat huidaandoeningen niet alleen veel voorkomen, maar ook alarmerend zijn.

  1. Lokale schade op de injectieplaats: Een van de meest directe effecten die bij patiënten wordt gezien, is lokale schade op de injectieplaats. Symptomen kunnen roodheid, zwelling en pijn zijn, die soms kunnen escaleren tot ernstige reacties, waaronder necrose. Dit roept zorgen op over de samenstelling van het vaccin en hoe het omliggende weefsels beïnvloedt.
  2. Spike-gerelateerde ziekten: De tweede categorie omvat verschillende huidaandoeningen die verband houden met vaccin-geïnduceerde spike-eiwitten. Prof. Sano benadrukte manifestaties zoals galbulten en huiduitslag, die vaak zijn gemeld bij gevaccineerde personen. Dit suggereert dat spike-eiwitten ongebruikelijke immuunreacties kunnen veroorzaken, wat leidt tot deze zorgwekkende huidaandoeningen.
  3. Verergering van reeds bestaande huidaandoeningen: Veel patiënten hebben gemeld dat het mRNA-vaccin reeds bestaande dermatologische problemen aanzienlijk verergert. Prof. Sano merkte op dat aandoeningen zoals atopische dermatitis na vaccinatie ernstiger worden, wat aangeeft dat het vaccin eerder behandelde gezondheidsproblemen kan destabiliseren.
  4. Gecompromitteerde immuunrespons: Tot slot besprak Prof. Sano de mogelijke negatieve impact op het immuunsysteem door het mRNA-vaccin. Hij suggereerde dat het vaccin slapende virussen zou kunnen activeren, wat zou kunnen leiden tot uitbraken van aandoeningen zoals herpes. Dit duidt op een verontrustend scenario voor degenen die al risico l open of onderliggende gezondheidsproblemen hebben.

Onder de vele gevallen die hij is tegengekomen, deelde Prof. Sano het geval van een man van in de 70 die ernstige complicaties ervoer na zijn tweede dosis van het Pfizer-vaccin. “Hij ervoer hoofdpijn en intense roodheid op de injectieplaats, wat uiteindelijk leidde tot huidnecrose”, meldde hij. Dit roept kritische vragen op over de veronderstelde veiligheid en werkzaamheid van deze vaccins.

Verderop in zijn bevindingen merkte Prof. Sano op dat vitiligo verscheen bij een oudere vrouw kort na vaccinatie. Hij legde uit: “Dit is een auto-immuunziekte die wordt veroorzaakt door het vaccin”, wat illustreert hoe de gevolgen van vaccinatie ernstig en onmiddellijk kunnen zijn. Dit zijn niet alleen geïsoleerde gevallen; ze wijzen op een verontrustende trend onder gevaccineerde personen.

Een bijzonder verontrustend verhaal betrof een volwassene die aanhoudende huidlaesies ontwikkelde die drie maanden na vaccinatie bleven bestaan. “Zulke aandoeningen verdwijnen meestal binnen 10 dagen tot twee weken, maar in dit geval duurde het drie maanden”, benadrukte hij.

De bevindingen van prof. Sano beperkten zich niet tot huidgerelateerde problemen. Hij wees erop dat spike-eiwitten zich niet alleen ophopen in de huid, maar ook risico’s vormen voor verschillende organen. “De laatste patiënt had last van hoofdpijn, algemene vermoeidheid en zelfs hartproblemen”, zei hij. Deze symptomen suggereren dat zichtbare problemen in de huid kunnen wijzen op bredere systemische problemen, wat het scepticisme over het holistische veiligheidsprofiel van deze vaccins versterkt. Dit roept een belangrijke zorg op: misleiden overheden en gezondheidsautoriteiten over de hele wereld het publiek door te geloven dat mRNA-vaccins universeel veilig en effectief zijn?

Ter afsluiting vatte Prof. Sano de ernstige implicaties van zijn werk samen: “MRNA-vaccins hebben verschillende bijwerkingen veroorzaakt. Deze zijn ongekend en leiden tot moeilijk te behandelen aandoeningen.” Als bezorgd lid van het publiek roep ik iedereen op om de gegevens die door gerenommeerde professionals worden gedeeld, te overwegen. De oproep tot transparantie en eerlijk discours over de veiligheid van vaccins is nog nooit zo belangrijk geweest.

We moeten onszelf afvragen: zijn we bereid deze bevindingen te negeren en ons te laten misleiden over de veiligheid van vaccins en gentherapie?

De gezondheid van miljoenen hangt ervan af.

Volledige clip van 11 minuten door Prof. Sano hier:


Als u de artikelen van Dissident.one waardeert, kunt u HIER een donatie doen om de site in de lucht te houden.

Bron: https://dissident.one/persconferentie-prof-dr-shigetoshi-sano-onthult-verontrustend-bewijs-van-de-schadelijkheid-van-mrna-vaccins-dit-is-ongekend


bret-weinstein-covid-vaccines-bioweapons
Een gevierd hoogleraar evolutionaire biologie heeft onthuld dat Covid mRNA-injecties ‘biowapens’ zijn die hele populaties kunnen aanvallen door ‘het immuunsysteem

Truth Be Told With Todd Callender, Esq: Destroy the Nanotech Within The Body

Ana Maria Mihalcea, MD, PhD     Sep 13, 2024 Truth Be Told Truth Be told vaxxchoice I was with Todd Callender Esq this morning dis...