dinsdag 10 september 2024

Monkeypox gaslighting: Ze denken dat we apen zijn

 september 10, 2024

   Image by freepik

In een vorig stuk schreef ik over verschillende soorten misleiding die de globalisten toepassen om hun snode doelen te bereiken. Vlak nadat ik het had afgerond dook het monkeypox – nu omgedoopt tot Mpox, blijkbaar omdat ‘monkeypox’, vreemd genoeg, ‘racistisch’ is – fenomeen weer op, nadat het kort was opgedoken in 2022 en daarna van de radar was verdwenen. David Bell heeft in zijn informatieve recente artikel gewezen op de anomalieën die een rol spelen bij de verklaring van de WHO dat de ‘uitbraak’ in de DRC een ‘noodsituatie op het gebied van de volksgezondheid van internationaal belang’ is.

 

Een van die anomalieën is het feit dat er in de Democratische Republiek Congo (DRC) jaarlijks duizenden mensen (voornamelijk kinderen) sterven aan malaria, zonder dat daar een vergelijkbare reactie van de WHO voor nodig is. Maar men zou verder kunnen gaan dan de anomalieën met betrekking tot de aantallen overledenen bij monkeypox, en zich kunnen afvragen wat de waarschijnlijke motieven zijn achter het uitroepen van een noodsituatie op het gebied van gezondheid door de WHO, schrijft Professor Bert Olivier. [Via de redactiemail, red.]

De richting die ik uit wil gaan, betreft het bewijs dat het alarm van de WHO berust op de wens om het verband te verbergen tussen de Covid-injecties – met name de mRNA-varianten – en wat symptomatisch op monkeypox lijkt, maar het niet is. Afgaande op het artikel van Dr. Bell lijkt het erop dat de gevallen van monkeypox in de DRC – een van de minst gevaccineerde continenten ter wereld tijdens de Covid ‘pandemie’ – echt zijn. Maar wat in 2022 bij de ‘gevaccineerden’ opdook en nu weer lijkt op te duiken, bijvoorbeeld in de vorm van ernstige blaarvorming, lijkt op de symptomen van monkeypox, dus het onder die naam noemen is een handige camouflage. Dit is het eerste niveau van misleiding.

Maar er is meer. De tweede misleidende zet betreft iets dat veel dodelijker is – zogenaamde monkeypox mRNA ‘vaccins’. Hun goocheltruc met betrekking tot monkeypokken als een ‘zorgwekkende ziekte’ heeft de opening gecreëerd om meer naalden in de armen te krijgen en ik denk, op basis van eerder geleerde lessen, dat dit dodelijke injecties zullen zijn.

Welk bewijs heb ik voor deze bewering? Toevallig heeft een vooraanstaande Israëlische wetenschapper al in 2022 een aanwijzing gegeven voor dit verband tussen de vax en de symptomen van de monkeypox. Op 4 augustus 2022 rapporteerde Suzanne Burdick het volgende op The Defender (vergeet niet dat dit was in een tijd dat Twitter zwaar werd gecensureerd voor zogenaamde desinformatie, voordat Elon Musk Twitter overnam en het omdoopte tot X):

Twitter censureerde vorige week Shmuel Shapira, M.D., MPH, voor het suggereren van een verband tussen de uitbraak van monkeypox en mRNA COVID-19 vaccins, volgens een Kanekoa’s Newsletter Substack post die woensdag werd gepubliceerd.
Shapira, die zei dat hij gewond was geraakt nadat hij zijn derde dosis van het Pfizer COVID-19 vaccin had gekregen, zei dat Twitter eiste dat hij een tweet zou verwijderen waarin stond:

“Apenpokkengevallen waren jarenlang zeldzaam. De afgelopen jaren is er één enkel geval gedocumenteerd in Israël. Het is bewezen dat mRNA-vaccins het natuurlijke immuunsysteem beïnvloeden. Een uitbraak van apenpokken na massale vaccinatie met covaccins: *Is geen toeval.”

Dat dit een opmerkelijke gebeurtenis was, blijkt uit het aantal keren dat het rapport elders werd herhaald. Het is de moeite waard om dit rapport in zijn geheel te lezen, vooral omdat het de moed onderstreept van Dr. Shapira, een hooggeplaatste medische wetenschapper, die niet aarzelde om kritiek te leveren op de Covid-19 ‘vaccins’ en het beleid van de medische autoriteiten die verantwoordelijk zijn voor het toedienen hiervan aan zoveel mogelijk burgers van hun land. Geen wonder dat hem het zwijgen werd opgelegd.

 

Hoe betrouwbaar is Dr. Shapira’s impliciete postulatie van een verband tussen de Covid-injecties (in het bijzonder de Pfizer-variant, die in Israël werd gedistribueerd) en ‘apenpokken’? Je hoeft niet ver te zoeken voor meer aanwijzingen dat hij op het juiste spoor zat met zijn suggestie. Op de website van The People’s Voice staat een recent artikel over virologen die precies deze kwestie ‘aan de kaak stellen’. Dit is de essentie van het artikel:

Topartsen over de hele wereld stappen naar voren om te onthullen dat de apenpokken-angst van de Wereldgezondheidsorganisatie een dekmantel is voor bekende bijwerkingen van de COVID mRNA-vaccins.

Volgens vooraanstaand viroloog Dr. Poornima Wagh hebben we wereldwijd niet te maken met een uitbraak van monkeypox, zoals de WHO beweert. Zoals Dr. Wagh uitlegt, zijn de symptomen die worden ervaren door mensen die gediagnosticeerd zijn met monkeypox eigenlijk een bekende bijwerking van de Covid-injecties.

Ondertussen heeft Dr. Wolfgang Wodarg gewaarschuwd dat de beweringen van de WHO over een monkeypox noodsituatie weer oplichterij is en dat de ziekte waar we getuige van zijn eigenlijk het resultaat is van een vernietigd immuunsysteem, gordelroos veroorzaakt door de Covid-injecties.

Om de geldigheid van deze bewering te benadrukken, worden er twee wereldkaarten gegeven, de eerste met de meest (door Pfizer) gevaccineerde landen ter wereld (in rood) en de tweede met de landen die sinds 2022 ‘monkeypox’-gevallen hebben gemeld bij de WHO (in blauwe tinten). Zoals het artikel aangeeft, is er, met uitzondering van Afrikaanse landen waar monkeypox endemisch is, een opvallende correlatie tussen de twee kaarten.

Misschien wel de meest overtuigende informatie met betrekking tot de bewering dat ‘monkeypox’ in feite een symptoom is van het Covid-‘vaccin’, is lager in het artikel te vinden, waar een uittreksel uit een vertrouwelijk Pfizer-document over de bekende bijwerkingen van de prik is weergegeven. De bijwerking in kwestie heet ‘auto-immuunblaarziekte’ en is een van de bekende bijwerkingen in de 9 pagina’s lange lijst. Dat deze aandoening gemakkelijk kan worden verward met apenpokken blijkt uit de schokkende foto in het artikel, van een Duitse man met een ‘rottende neus’ en lelijke blaren op zijn gezicht. Geen wonder dat de WHO denkt de wereld te kunnen misleiden met haar valse claims!

Men kan alleen maar bewondering hebben voor de moedige artsen die een enorm risico nemen door het (erkende) verband tussen de Covid-injecties en de ‘apenpokken’-symptomen in de openbaarheid te brengen. Wat betreft de waarschijnlijke etiologie wijst het artikel op de vernietiging van het immuunsysteem door de zogenaamde ‘vaccins’ (waarnaar kort wordt verwezen in een eerder citaat): “Officiële overheidsgegevens en vertrouwelijke Pfizer-documenten suggereren sterk dat de Covid-19 injectie het slapende waterpokkenvirus of herpesvirus reactiveert vanwege de ernstige schade die mRNA toebrengt aan het immuunsysteem.

Het zou daarom niet als een verrassing moeten komen dat, bij wijze van verdere bevestiging, dit verband tussen de Covid-injecties en wat ogenschijnlijk apenpokken is, te oordelen naar de relevante symptomen, ook wordt gerapporteerd in peer-reviewed artikelen – waar, paradoxaal genoeg, na het leggen van een verband tussen de Covid-injecties en ‘ernstige blaarziekte’ (die symptomatisch lijkt op monkeypox) dringen de onderzoekers er bij artsen op aan om rekening te houden met de mogelijke bijwerkingen van het ‘vaccin’, maar moedigen ze patiënten desondanks aan om ‘zich te laten vaccineren om de volksgezondheid te helpen de COVID-19 pandemie te overwinnen. ‘ Zo’n artikel is gepubliceerd op Pubmed. Hier is de samenvatting:

 

Achtergrond: Gevallen van ernstige auto-immuunblaarheidziekten (AIBD’s) zijn onlangs gemeld in verband met de vaccinatie tegen het ernstige acute respiratoire syndroom coronavirus 2 (SARS-CoV-2).
Doel: Het beschrijven van een rapport van orofaryngeale Pemphigus Vulgaris (OPV) veroorzaakt door het mRNABNT162b2 vaccin (Comirnaty®/ Pfizer/ BioNTech) en het analyseren van de klinische en immunologische kenmerken van de AIBDs gevallen gemeld na de SARS-CoV-2 vaccinatie.
Methoden: De klinische en immunologische kenmerken van ons geval van OPV werden gedocumenteerd. Er werd een literatuuroverzicht uitgevoerd en alleen gevallen van AIBD’s na de SARS-CoV-2 vaccinatie werden geïncludeerd.
Gevalverslag: Een 60-jarige vrouwelijke patiënt [sic] ontwikkelde orofaryngeale en nasale bullous laesies zeven dagen na de toediening van een tweede dosis van het mRNABNT162b2 vaccin (Comirnaty®/ Pfizer/BioNtech). Op basis van de histologische en directe immunofluorescentiebevindingen die de aanwezigheid van supra-basale blaasjes en intercellulaire kleuring van IgG-antilichamen lieten zien en de aanwezigheid van een hoog niveau van anti-Dsg-3-antilichamen (80 U/ml; normaal < 7 U/ml) in het serum van de patiënten, werd de diagnose orofaryngeale Pemphigus Vulgaris gesteld.
Overzicht: In totaal werden 35 gevallen van AIBDs gevonden die werden uitgelokt door de SARS-CoV-2 vaccinatie (inclusief ons rapport). 26 (74,3%) werden gediagnosticeerd als Pemphigoid, 2 (5,7%) als Lineaire IgA-Bullous Dermatosis, 6 (17,1%) als Pemphigus Vulgaris en 1 (2,9%) als Pemphigus Foliaceus. De gemiddelde leeftijd van de steekproef was 72,8 jaar en er was een overwicht van mannen over vrouwen (F:M=1:1,7). In 22 (62,9%) gevallen ontwikkelde de ziekte zich na toediening van het Pfizer-vaccin, in 6 (17,1%) na toediening van het Moderna-vaccin, in 3 (8,6%) na toediening van het AstraZeneca-vaccin en in 3 (8,6%) na toediening van het CoronaVac-vaccin (één geval werd niet gespecificeerd). Alle patiënten werden behandeld met topische en/of systemische corticosteroïden, met of zonder toevoeging van immunosuppressiva, met in alle gevallen een goede klinische respons.
Conclusie: Artsen moeten zich bewust zijn van het mogelijk, hoewel zeldzaam, optreden van AIBDs als een mogelijke bijwerking na de SARS-CoV-2 vaccinatie. Desondanks moeten ze hun patiënten aanmoedigen om zich te laten vaccineren om de volksgezondheid te helpen de COVID-19 pandemie te overwinnen.

Deze studie suggereert daarom de mogelijkheid dat onder de huidige omstandigheden duizenden, zo niet miljoenen van de ‘gevaccineerden’ symptomen vertonen die lijken op de symptomen van monkeypox, wat in feite een effect zou zijn van de Covid-‘vaccins’.

In het licht van publicaties zoals deze, lijkt het eerlijk om te zeggen dat, gezien de symptomatische gelijkenis tussen monkeypox en “ernstige blaarziekte”, het gunstig zou zijn voor de neofascisten die de huidige crisis aansturen om een wereldwijd bewustzijn te creëren over een vermeende “ uitbraak van monkeypox” – een term die de betekenis van dit woord oprekt – in de DRC, waar dit jaar ongeveer 500 mensen zijn gestorven aan (endemische) monkeypox.

En daar houdt het niet op. Er is genoeg bewijs beschikbaar waaruit blijkt dat ontvolking een van de hoofddoelen is van de globalisten – misschien wel hun hoofddoel – en ze rekenen er (zoals ik al eerder zei) waarschijnlijk op dat het overtuigen van de grotendeels goedgelovige bevolking van de wereld dat we mogelijk weer een dodelijke ‘pandemie’ tegemoet gaan, miljoenen mensen nog meer naalden in de armen zal doen steken. Er zijn al aanwijzingen dat er monkeypox-‘vaccins’ worden gemaakt en dat Afrikaanse landen naar schatting 10 miljoen doses nodig hebben. Zoals het hier gelinkte artikel aangeeft, is er onlangs in Zweden minstens één persoon gediagnosticeerd met ‘monkeypox’. Als dit zich verder zou ‘verspreiden’ in Europese landen, zouden er miljoenen extra doses ‘vaccin’ beschikbaar komen. En ik heb het gevoel dat die koste wat het kost vermeden moeten worden.

 

Voor de duidelijkheid: ik ontken niet dat ‘endemische’ monkeypokken bestaan – oorspronkelijk in Afrika. Ik heb me alleen gebaseerd op wetenschappelijke studies die de symptomatische gelijkenis hebben aangetoond tussen monkeypox en ‘ernstige blaarziekte’, veroorzaakt door de Covid Vax – tot het punt dat de twee niet van elkaar te onderscheiden zijn. DIT is wat de WHO probeert te verdoezelen. Ik denk niet dat deze wetenschappelijke studies kunnen worden ontkracht – vooral de peer-reviewed studie, evenals de studie die de informatie geeft, rechtstreeks uit Pfizer-documenten, dat een bijwerking van de vax ‘ernstige blaarziekte’ is. De begeleidende foto van de man met deze blaren, veroorzaakt door het vax, dient als demonstratie. Het publiek moet hiervan op de hoogte worden gesteld, zodat ze niet vallen voor de aansporing om de monkeypoxvaccin te nemen.

De les die we kunnen trekken uit deze laatste poging van de neofascisten om voordeel te halen uit misleiding is natuurlijk (zoals ik al eerder heb benadrukt) dat we het ons onder geen enkele omstandigheid kunnen veroorloven om onze waakzaamheid te laten verslappen. Maar dat is niet genoeg. In een recent artikel schreef Haley Kynefin, voortbouwend op een fragment uit een boek van Julie Ponesse, overtuigend over verschillende aspecten van woede. Het is niet verrassend dat beide auteurs zich richten op boosheid, vooral onder de huidige omstandigheden. Daarom is het niet voldoende om waakzaam te blijven. Woede is niet altijd gerechtvaardigd, maar vandaag is het meer dan gerechtvaardigd tegenover het onrecht – inclusief de misleidingen, met hun bijbedoelingen – gepleegd door de globalisten.

Door zijn opvatting van de menselijke ziel (psuche) heeft de oude Griekse denker Plato ons een belangrijk inzicht gegeven in de functie van gerechtvaardigde woede. Kort gezegd verdeelde hij de ziel in drie delen – rede, geest en trek of passie – en kende aan elk deel verschillende functies en deugden (uitmuntendheid) toe. Die van de rede is wijsheid, van de geest (thumos) is het moed, en van de trek is het matigheid of gematigdheid. Met betrekking tot geest of thumos is het relevant voor het huidige onderwerp dat Plato het verband tussen onrecht en woede benadrukte: wanneer iemand getuige is van onrecht dat wordt gepleegd, zou rechtvaardige en gerechtvaardigde woede zich moeten manifesteren. Als dat niet zo is, is er iets afwezig in de ziel van zo iemand, namelijk thumos.

Om terug te komen op de kwestie van de ‘apenpokken’: alleen al het feit dat we geacht worden de bewering van de WHO te geloven dat het om een ‘noodsituatie voor de volksgezondheid’ gaat, terwijl de echte noodsituatie voor de volksgezondheid de dodelijke aard betreft van de biowapens die ze verkeerdelijk ‘vaccins’ noemen, is niet alleen een belediging voor iemands intelligentie; het is reden voor gerechtvaardigde woede – zolang men zich herinnert dat Plato woede, als functie van het bezielde deel van de ziel, verbond met moed en vastberadenheid. Woede over de vele manieren waarop we worden misleid, gemanipuleerd en aangevallen, zou onze moed en vastberadenheid moeten aanwakkeren om weerstand te bieden aan de sub-mensen die een belediging zijn voor onze menselijkheid en om ze te overwinnen.

Bert Olivier
Honorary Professor of Philosophy
University of the Free State
South Africa


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/monkeypox-gaslighting-ze-denken-dat-we-apen-zijn/



Apenpokken – Waarheid tegenover angstporno (Nuttige info van Dr. Malone)

Mij wordt steeds weer dezelfde vraag gesteld; is deze uitbraak van apenpokken een reële bedreiging, of is dit weer een geval van overdreven en bewapende berichtgeving over de volksgezondheid? Ik zal mijn antwoord op deze vraag bewaren voor het einde van dit artikel en mij in plaats daarvan concentreren op wat apenpokken is, de aard … Meer lezen overApenpokken – Waarheid tegenover angstporno (Nuttige info van Dr. Malone)

https://www.frontnieuws.com/apenpokken-waarheid-tegenover-angstporno-nuttige-informatie-van-dr-malone/


Imam: ‘In Nederland zijn moslims de baas – als het je niet bevalt, vertrek je maar’ (Video)

  september 19, 2024   18              Foto Credit: Rairfoundation.com B roeder Rahide heeft een duidelijke boodschap voor zijn  TikTok ...