dinsdag 10 september 2024

Verbluffend segment van de Duitse MSM Die Welt: De niet-gevaccineerden zijn de winnaars, excuses geëist van de regering

 31/07/2024

“Er werd officieel door hen vastgesteld dat de stelling ‘de pandemie is een pandemie van de niet-gevaccineerden’ niet correct is. Letterlijk niet correct.”

In een verbluffend fragment op de Duitse MSM Welt werd de regering openlijk bekritiseerd en werden de niet-gevaccineerden tot winnaars uitgeroepen tijdens de COVID-19-pandemie, hoewel naar mijn mening niemand heeft gewonnen. Hoe dan ook, het segment, met columnist Hans-Ulrich Jörges, riep op tot publieke excuses van belangrijke overheidsfunctionarissen die het verhaal bestendigden dat de pandemie uitsluitend een ‘pandemie van de niet-gevaccineerden’ was, schrijft Aussie17.

Jörges begon de discussie door na te denken over het COVID-19-tijdperk, dat hij omschreef als een uitdagende tijd gekenmerkt door verwarring en angst. “De winnaars voor mij zijn de niet-gevaccineerden tijdens de Corona-tijden. Ze zijn nu gerehabiliteerd. En daar valt niets meer over te twisten”, verklaarde hij.

De onthulling die het gesprek een wending gaf, waren de niet-geredigeerde crisisteamprotocollen van het Robert Koch Instituut. Jörges benadrukte: “Er werd officieel door hen vastgesteld dat de verklaring ‘de pandemie is een pandemie van de niet-gevaccineerden’ niet correct is. Letterlijk niet correct.”

Jörges benadrukte de ernstige implicaties van deze verkeerde informatie en schetste een aangrijpend beeld van de onrechtvaardigheden waarmee niet-gevaccineerden worden geconfronteerd. ‘Er was een 2G-regel, dat alleen gevaccineerde en herstelde mensen zich vrij konden bewegen. Niet-gevaccineerden mochten niet naar de bioscoop, het theater, het concert of het restaurant. Ze konden niets anders doen dan werken, ook al moesten ze zich wel elke dag testen”, klaagde hij. Voor velen waren deze inbreuken niet alleen hinderlijk, maar ook een aanzienlijke klap voor hun persoonlijke vrijheden en waardigheid.

In een krachtige oproep tot verantwoordelijkheid noemde Jörges prominente figuren die naar voren moesten komen en zich moesten verontschuldigen. “Dit zijn allemaal degenen die voorstander waren van de uitdrukking ‘pandemie van de niet-gevaccineerden’. De heer Spahn, de minister van Volksgezondheid, de heer Söder, de heer Lauterbach, de heer Ramelow van de Linkse Partij. En hoor dit, de federale president, de heer Steinmeier, heeft dit ook gepropageerd”, verklaarde hij. De toon van de columnist was er een van ongeloof en teleurstelling in deze leiders.

Dit deel van het segment vond een diepe weerklank: “En ze zijn op zo’n manier beledigd en uitgescholden dat je je er achteraf alleen maar voor kunt schamen.”

Jörges liet het niet bij het noemen van de verantwoordelijken; hij eiste directe actie. “Ik vind dat ze zich nu publiekelijk moeten verontschuldigen. Ik wil dat er iemand opstaat, de moed heeft en zegt: ik zat toen fout, het spijt me, nu zie ik wat er hierdoor met veel mensen is gebeurd, ik bied mijn excuses aan,” smeekte hij. Op een belangrijk moment herinnerde hij zich Spahns eerdere uitspraak, “we zullen veel moeten vergeven aan het einde van de pandemie,” waarmee hij er bij hem op aandrong om als eerste om te handelen en om vergeving te vragen.

***

 

Dissident:

Verontschuldigingen zijn niet genoeg.

De verantwoordelijken hebben miljoenen onschuldige mensen verketterd en opgesloten terwijl ze de veel grotere groep onnozelaars ingespoten hebben met een gif-injectie in het volle bewustzijn dat er geen pandemie was en het gif noch veilig noch effectief was.

Wat vooral blijkt uit die RKI-files is dat ze het allemaal wisten en de ergste misdaad tegen de menselijkheid bij hun volle verstand en met voorbedachte rade begaan hebben.

Levenslang voor de daders is wel het minste. En niet in de laatste plaats om recidive te voorkomen, want ze zijn de volgende vaccin-genocide alweer aan het plannen.


Als u de artikelen van Dissident.one waardeert, kunt u HIER een donatie doen om de site in de lucht te houden.

https://dissident.one/verbluffend-segment-van-de-duitse-msm-die-welt-de-niet-gevaccineerden-zijn-de-winnaars-excuses-geeist-van-de-regering

Imam: ‘In Nederland zijn moslims de baas – als het je niet bevalt, vertrek je maar’ (Video)

  september 19, 2024   18              Foto Credit: Rairfoundation.com B roeder Rahide heeft een duidelijke boodschap voor zijn  TikTok ...