dinsdag 10 september 2024

Wetenschappers slaan alarm nu nieuwe ‘neurologische noodsituatie’ opduikt onder gevaccineerde mensen

 09/09/2024

Wetenschappers hebben een verontrustende waarschuwing afgegeven over een nieuwe ‘neurologische noodsituatie’ die steeds vaker voorkomt onder mensen die zijn ‘gevaccineerd’ met Covid mRNA-vaccins.

Een groep vooraanstaande Italiaanse wetenschappers slaat alarm nadat ze directe verbanden hebben ontdekt tussen het verontrustende fenomeen en Covid-‘vaccins’, schrijft Frank Bergman.

De waarschuwing werd afgegeven door wetenschappers van de Universiteit van Chieti-Pescara in Chieti, Italië.

Zij melden dat twee gevallen van dodelijke Status Epilepticus (SE) gedetailleerd zijn geanalyseerd en dat in beide gevallen is bevestigd dat ze zijn veroorzaakt door Covid mRNA-injecties.

In een door vakgenoten beoordeeld onderzoek, gepubliceerd in het European Journal of Epilepsy , onthulden de wetenschappers dat SE, een gevaarlijke aandoening waarbij epileptische aanvallen elkaar opvolgen zonder dat men tussendoor het bewustzijn verliest, een sterftecijfer van 20 procent heeft.

Zij merken op dat het aantal SE-gevallen sinds februari 2021 is toegenomen, toen de wereldwijde vaccinatiecampagne werd gelanceerd om de verspreiding van het COVID-19-virus tegen te gaan.

De Italiaanse auteurs van deze studie hebben een aantal mogelijke vaccingerelateerde bijwerkingen geïdentificeerd, waaronder neurologische manifestaties.

Bovendien komt SE in de literatuur naar voren als een opkomende aandoening bij COVID-19-gevaccineerde personen.

De auteurs van het onderzoeksartikel bevestigen dat beide gevallen van SE die zij analyseerden, werden veroorzaakt door Covid mRNA-injecties.

Ze pleiten nu voor meer onderzoek naar andere recente gevallen om het verband tussen Covid-injecties en status epilepticus beter te begrijpen.

Deze studie omvatte een reeks casussen en een literatuuronderzoek dat leidde tot 617 artikelen (PubMed: 11 resultaten; Google Scholar: 606).

Nadat acht van de 608 gescreende rapporten duplicaten waren, werd de volledige tekst van zeven artikelen beoordeeld op geschiktheid.

Eén artikel hiervan werd uitgesloten.

Zes casusrapporten [ 17 , 18 , 19 , 20 , 21 , 22 ] voldeden aan de selectiecriteria en werden in aanmerking genomen voor de beoordeling.

Professor Michelangelo Dasara en collega’s rapporteren over een verband tussen twee nieuwe gevallen van superrefractaire status epilepticus (SRSE).

Ze konden vaststellen dat beide gevallen werden veroorzaakt door de BNT162b2 mRNA COVID-19-injectie van Pfizer.

Beide patiënten kregen de tweede dosis van het Pfizer-vaccin ongeveer 14 dagen vóór het begin van SE.

“Het literatuuronderzoek identificeerde zeven extra gevallen, voornamelijk niet-convulsieve SE”, schreven de onderzoekers.

“Vier patiënten kregen het Spikevax-vaccin (ex-COVID-19 Moderna mRNA-1273), twee patiënten het BNT162b2-vaccin (Pfizer/Biotech) en één patiënt het ChAdOx1-s-vaccin (AstraZeneca).”

Het meest frequent geassocieerd met het begin van SE was de eerste vaccinatiedosis (5/7, 71,4%) en dit manifesteert zich gemiddeld na 4,5 dagen (± 3,4).

Bovendien vertoonden vijf patiënten een refractaire status epilepticus (RSE) en hadden zij continue intraveneuze toediening van anesthesiemiddelen nodig.

In alle gevallen werd een oplossing voor SE bereikt.

Het onderzoek komt op een moment dat de wetenschappelijke gemeenschap zich steeds meer zorgen maakt over de toename van neurologische aandoeningen onder mensen die zijn gevaccineerd tegen Covid.


Als u de artikelen van Dissident.one waardeert, kunt u HIER een donatie doen om de site in de lucht te houden.

Bron: https://dissident.one/wetenschappers-slaan-alarm-nu-nieuwe-neurologische-noodsituatie-opduikt-onder-gevaccineerde-mensen

 

Covid-vaccins veroorzaken ‘slopende neurologische aandoeningen’, waarschuwt studie

Een nieuw schokkend onderzoek heeft bevestigd dat de toename van het aantal gevallen van verschillende ooit zeldzame vormen van “slopende neurologische aandoeningen” wordt veroorzaakt door Covid mRNA-injecties, meldt Slay News. De ontdekking werd gedaan door een internationale groep onderzoekers met een specialisatie in de neurologie. Het team, bestaande uit vooraanstaande onderzoekers uit de Verenigde Staten … Meer lezen overCovid-vaccins veroorzaken ‘slopende neurologische aandoeningen’, waarschuwt studie

Imam: ‘In Nederland zijn moslims de baas – als het je niet bevalt, vertrek je maar’ (Video)

  september 19, 2024   18              Foto Credit: Rairfoundation.com B roeder Rahide heeft een duidelijke boodschap voor zijn  TikTok ...